Dezvăluiri BOMBA ale presupusului criminal al lui Emi Pian! A fost asasinat la comanda? Rasturnare de situatie

Apar noi dezvăluiri în cazul care a șocat România în ultimele zile. Presupusul criminal al lui Emi Pian, aflat în prezent în închisoare, vine cu o serie de informații noi odată cu începerea procesului. Tânărul spune că ar fi nevinovat.

Richard Emanuel Gheorghe, presupusul criminal care l-a ucis pe Emi Pian, a fost arestat încă de săptămâna trecută. Tânărul spune totuși că este nevinovat.

Avocații spun că au dovezi
În același timp, avocații lui Richard Emanuel Gheorghe susțin că au și dovezi care arată că nu el este cel care a comis crima. Remus Mincă, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Nat, i-a amenințat public pe frații Pian în urmă cu jumătate de an, atunci când a aflat că aceștia l-ar fi împrumutat cu dobândă pe fiului său, de doar 18 ani.

Nat Mincă era furios pe motiv că unii membrii ai clanului Pian, Emi și Grațian, i-ar fi dat bani cu camătă fiului său. După ce a spus că nu are de gând se le plătească niciun ban, Nat a transmis, prin intermediul unui live pe Facebook, că în caz de nevoie, pentru „copilul său” este în stare „să-i împuște ca pe iepuri” pe cei care profită de lipsa de experiență a fiului său.

Familia cere autorităților să pedepsească criminalul
Familia cere ca ucigașul să fie pedepsit așa cum se cuvine. Imediat după înmormântarea lui Florin Mototolea, membri ai clanului Duduianu au fost chemați la Serviciul de Omoruri al Poliției Capitalei pentru audieri.

Mai mulți membri ai clanului, printre care și fiul interlopului decedat, sunt așteptați să dea explicații despre ce s-a întâmplat în dimineața zilei de marți, 4 august, în zona Giulești din București. Mai ales că Nicuşor Bratu, zis și Elvis Pian, fratele lui Emi Pian a susţinut acesta a fost asasinat la comandă și a cerut ca autoritățile să facă dreptate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *