Dezvăluirea momentului despre Florian Coldea: “Lebăda neagră” a acestor alegeri prezidențiale

Apar noi detalii despre Florian Coldea. Jurnalistul Dan Andronic a transmis recent că fostul mare lider al serviciilor, Florian Coldea, vrea să fie “lebăda neagră” a acestor alegeri prezidențiale, după cum a fost şi în alegerile trecute.

„Într-o intervenție la Antena 3 am spus că Florian Coldea vrea sâ fie “lebăda neagră” a acestor alegeri prezidențiale. Ca si data trecută.

Mai mult, ne transmite în ultima vreme tot felul felul de mesaje în care întreabă ce avem cu el.
Răspunsul meu este că eu și cu el știm exact despre ce este vorba. Și dacă nu înțelege îi dau și un punct geografic: Brașov.

Citiți și:  FOST SEF AL SIE, SEMNAL DE ALARMA: spionaju' Românesc în mâinile unui ungur!

Ultimul mesaj a venit în cursul zilei de ieri, iar răspunsul meu și al lui Mirel Curea o să-l vedeți afișat în mod public.

Al meu aici și la TV, al lui Mirel Curea în editorial.
Pe scurt. Dacă nu mi-a fost frică acum trei ani și jumătate crede că îmi va fi frică astăzi?

P.S. Eu înțeleg că la ora actuală conduce o Mazda și mănâncă la restaurante ieftine, gen cantină, dar aș aprecia ca măcar să nu ne ia de proști.

Legătura lui cu Bogdan Neidoni o veți putea afla în cartea care va apărea la Gaudeamus pe 21 noiembrie. Se numește Puterea Umbrei. Este un dialog cu unul din cei care i-au fost profesori!”, a transmis jurnalistul Dan Andronic pe Facebook.

Citiți și:  FOST SEF AL SIE, SEMNAL DE ALARMA: spionaju' Românesc în mâinile unui ungur!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU