Dezvăluire wow: Fiica premierului și legătura cu Isărescu

Dezvăluire de senzație în privința vieții private a premierului României. Florin Cîțu ar avea o fiică, susțin jurnaliștii de la wowbiz.ro.

Informatia vine de la localnicii din satul în care a copilărit actualul primar. „Ei spun că premierul ar fi fost căsătorit, iar din această căsnicie- susține sursa noastră T. D.- ar fi rezultat și o fată. Despre aceste aspecte din viața sa, premierul Florin Cîțu nu a pomenit niciodată în discursurile sale publice“, se precizează în articol.

De altfel, WOWbiz.ro a mai publicat un articol în care prezintă dovada că prim-ministrul ar fi fost căsătorit. „Este vorba de un CV pe care Florin Cîțu l-ar fi completat în 2006 înainte de a se angaja la o bancă din România. (…)

Așa au început investigațiile noastre jurnalistice care au culminat cu vizita în satul natal Tulei, iar dezvăluirile făcute de bătrânii satului sunt unele de-a dreptul surprinzătoare.

Vecinii lui Florin Cîțu spun că ar fi văzut-o, în urmă cu mai mulți ani, atât pe soția premierului, cât și pe presupusa fetiță a lor.

” Reporter WOWbiz.ro: Mai venea aici și cu soția sau nu o știți?

Vecinul premierul: Ne-am întâlnit la colindeț (n.r. tradiție populară care se păstrează în acest sat, în Ajunul Crăciunului, când se împart la poartă trecătorilor, colaci), era cu ea.

Reporter WOWbiz.ro: S-au despărțit demult?

Vecinul premierului: Ohoo, sunt câțiva ani. Pe fetiță nu am mai văzut-o de când era mică.(…)

Reporter WOWbiz.ro: Dar ea (n.r. presupusa soție) nu e de aici, nu?

Vecinul premierului: Nu e de aici, nu. E tot de pe la Drăgășani din partea aia. Da, e nepoata lui Isărescu.”, spun bătrânii din satul Tulei-Câmpeni, locul unde a copilărit premierul Florin Cîțu“.

Sursa: cotidianul.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *