Dezvăluire wow: Fiica premierului și legătura cu Isărescu

Dezvăluire de senzație în privința vieții private a premierului României. Florin Cîțu ar avea o fiică, susțin jurnaliștii de la wowbiz.ro.

Informatia vine de la localnicii din satul în care a copilărit actualul primar. „Ei spun că premierul ar fi fost căsătorit, iar din această căsnicie- susține sursa noastră T. D.- ar fi rezultat și o fată. Despre aceste aspecte din viața sa, premierul Florin Cîțu nu a pomenit niciodată în discursurile sale publice“, se precizează în articol.

De altfel, WOWbiz.ro a mai publicat un articol în care prezintă dovada că prim-ministrul ar fi fost căsătorit. „Este vorba de un CV pe care Florin Cîțu l-ar fi completat în 2006 înainte de a se angaja la o bancă din România. (…)

Așa au început investigațiile noastre jurnalistice care au culminat cu vizita în satul natal Tulei, iar dezvăluirile făcute de bătrânii satului sunt unele de-a dreptul surprinzătoare.

Vecinii lui Florin Cîțu spun că ar fi văzut-o, în urmă cu mai mulți ani, atât pe soția premierului, cât și pe presupusa fetiță a lor.

” Reporter WOWbiz.ro: Mai venea aici și cu soția sau nu o știți?

Vecinul premierul: Ne-am întâlnit la colindeț (n.r. tradiție populară care se păstrează în acest sat, în Ajunul Crăciunului, când se împart la poartă trecătorilor, colaci), era cu ea.

Reporter WOWbiz.ro: S-au despărțit demult?

Vecinul premierului: Ohoo, sunt câțiva ani. Pe fetiță nu am mai văzut-o de când era mică.(…)

Reporter WOWbiz.ro: Dar ea (n.r. presupusa soție) nu e de aici, nu?

Vecinul premierului: Nu e de aici, nu. E tot de pe la Drăgășani din partea aia. Da, e nepoata lui Isărescu.”, spun bătrânii din satul Tulei-Câmpeni, locul unde a copilărit premierul Florin Cîțu“.

Sursa: cotidianul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *