Dezvăluire SOC: Iohannis NU va candida la prezidențiale. Cine îi va lua locul SURSE


Klaus Iohannis și-a anunțat deja candidatura pentru un nou mandat de președinte, dar se pare că nu toată lumea îl susține în demersul său. Nici măcar în PNL, partidul care l-a dus practic spre Cotroceni. Mai mulți liberali sunt de părere că acesta ar trebui înlocuit cu un nume nou dacă cei de la PSD vor veni cu o variantă similară.

Conform unor surse, în PNL există un nucleu dur care ar dori revenirea lui Crin Antonescu în prim plan. Mai întâi se doreşte impunerea acestuia pe listele pentru alegerile europarlamentare pentru a redeveni un personaj politic marcant pentru electorat. Apoi ar urma o serie de sondaje care ar trebui să arate că fostul preşedinte al PNL este net superior la capitolul încredere faţă de Klaus Iohannis.

Iar de aici ar trebui începute o serie dezbateri cu privire la candidatul PNL care să câştige lupta pentru Cotroceni. „Dacă PSD nu-l desemnează pe Liviu Dragnea candidat la prezidenţiale şi vin cu o variantă nouă, mai puţin controversată, atunci Klaus Iohannis pierde. Mai ales că mai este şi Cioloş în ecuaţie. Și atunci este nevoie de un nume puternic din PNL, iar Crin Antonescu este perfect. Iohannis nu va candida la prezidenţiale. Veţi vedea că va primi un post pe extern şi se va retrage elegant”, a dezvăluit o sursă din PNL pentru Capital.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *