Dezvăluire pe surse. Soția lui Crin Antonescu i-a REFUZAT pe Klaus Iohannis și Florin Cîțu

Apar informații neașteptate! Soția lui Crin Antonescu, comisarul european Adina Vălean, i-ar fi refuzat pe președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu.

Tandemul Klaus Iohannis-Florin Cîțu i-ar fi propus Adinei Vălean să devină premierul PNL în noul Guvern. Vălean, însă, i-ar fi refuzat.

În acord cu președintele Klaus Iohannis, i s-a propus Adinei Vălean, comisarul european al Transporturilor, să fie nominalizarea PNL pentru premier, spun jurnaliștii de la Sursa Zilei.

Conform surselor Sursa Zilei, Iohannis și Florin Cîțu i-au propus Adinei Vălean să renunțe la activitatea de la Bruxelles și să fie premierul PNL în noul cabinet.

Argumentele politice sunt în favoarea Adinei Vălean, care este europarlamentar din 2007, când România a fost primită în UE și care, din 2019, a obținut funcția de comisar european pe Transporturi de la Ursula von der Leyen, președintele ales al Comisiei Europene.

Citiți și:  Cîțu, MESAJUL care a a pus internautii pe jar

Adina Vălean este soția fostului președinte al PNL, Crin Antonescu, are 51 de ani și a mai fost, la Bruxelles, președinte al Comisiei pentru industrie, cercetare și energie a Parlamentului European, din partea Grupului Partidului Popular European (PPE). Vălean este printre cei mai influenți europarlamentari, astfel că ar fi fost, cel mai posibil, acceptată și de USR, care îl are acum ca președinte pe Dacian Cioloș, tot europarlamentar.

Numai că Adina Vălean L-A REFUZAT pe Klaus Iohannis, astfel că președintele trebuie să se gândească acum la o altă variantă de premier.

Sursa: bugetul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Citiți și:  Orban către Cîțu: "Băi nesimțitule!" Jigniri FARA PRECEDENT la finalul ședinței solemne din Parlament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *