GENERAL

Dezvăluire incredibilă despre Elena Udrea! Cum ar putea scăpa de puscărie

pronuntare elena udrea dosarul gala bute 760481

Elena Udrea ar putea scăpa de pedeapsa cu închisoarea, în România, dacă avocații săi vor reuși să convingă instanța din Bulgaria că viața îi este pusă în pericol. Este apărarea la care a recurs fostul ministru al Dezvoltării în fața magistraților din țara vecină. Aceștia vor judeca miercuri, 18 mai, apelul la cererea de extrădare făcută de autoritățile române. În fața judecătorilor din țara vecină, Elena Udrea și-a exprimat dorința de a executa pedeapsa în Bulgaria sau de a fi eliberată și lăsată să plece în Grecia. Acolo intenționează să solicite azil politic.

Fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului Elena Udrea va afla miercuri dacă va fi extrădată în România pentru a executa pedeapsa din Dosarul Gala Bute. În această zi se judecă apelul cu privire la cererea de extrădare, la Curtea de Apel din Sofia.

Judecătorii bulgari vor decide dacă o vor extrăda pe Elena Udrea pentru a fi închisă în România. Odată adusă în țară, ea va fi încarcerată și va trebui să execute pedeapsa de 6 ani de închisoare pe care a primit-o în dosarul Gala Bute. În fața judecătorilor bulgari, Elena Udrea a afirmat că se teme să revină în România deoarece îi este teamă pentru viața sa. Ea a spus că este o victimă a sistemului politic şi că data trecută când a fost închisă, în 2015, a fost avertizat că cineva dorește să o elimine fizic, după cum relatează publicația Capital.ro.

Inițial, procesul Elenei Udrea trebuia să se judece pe 10 mai, însă instanța a decis să-l amâne. S-a întâmplat după ce unul dintre avocații săi a suferit un accident de circulație și nu s-a putut prezenta. Noul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 18 mai.

Elena Udrea se află de mai bine de o lună în custodia autorităților din Bulgaria care trebuie să judece extrădarea sa. O instanță s-a pronunțat deja în favoarea extrădării, însă fostul ministru a făcut contestație. În timpul procesului, Udrea a contestat condițiile de detenție din România și a spus chiar că a fost amenințată în închisoare. Ea și-a exprimat dorința de a rămâne în detenție în Bulgaria, ori de a fi eliberată și de a primi azil politic în Grecia.

Sursa: evz.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.