Dezvăluire INCENDIARĂ despre cel care a înlocuit-o pe OLGUȚA Vasilescu! Detalii INCREDIBILE au ieșit la iveală

Viorica Dăncilă a anunţat, la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD, noua formulă a Guvernului. Marius-Constantin Budăi este propus pentru funcţia de ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale.

Marius-Constantin Budăi s-a născut la 1 mai 1972.

A absolvit Liceul ”Mihai Eminescu” din Botoşani (1986-1990), apoi Colegiul Economic şi de Administraţie ”Octav Onicescu” din Botoşani (2002-2004) şi Facultatea de Finanţe şi Bănci a Universităţii ”Spiru Haret” din Bucureşti, în specializarea Finanţe şi Bănci (2004-2008), potrivit cv-ului postat pe site-ul www.cdep.ro. Ulterior, a urmat un program de studii postuniversitare de masterat în specializarea Managementul financiar-contabil al administraţiei publice, la Facultatea de Management Financiar Contabil a Universităţii ”Spiru Haret” din Bucureşti (2008-2010) şi un program de formare specializată pentru ocuparea unei funcţii publice corespunzătoare categoriei înalţilor funcţionari publici la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (2012-2013).

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Noul ministru al Muncii şi-a terminat facultatea la 36 de ani, potrivit CV-ului personal, şi are permis de conducere atât pentru autoturism, cât şi pentru camion şi camion cu remorcă.

CITESTE TOT ARTICOLUL AICI: Imbecilul pe care-l pune PSD la Ministerul Muncii a făcut facultatea la 36 de ani și e adeptul teoriilor conspirației.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.