Dezvăluire INCENDIARĂ despre cel care a înlocuit-o pe OLGUȚA Vasilescu! Detalii INCREDIBILE au ieșit la iveală

Viorica Dăncilă a anunţat, la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD, noua formulă a Guvernului. Marius-Constantin Budăi este propus pentru funcţia de ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale.

Marius-Constantin Budăi s-a născut la 1 mai 1972.

A absolvit Liceul ”Mihai Eminescu” din Botoşani (1986-1990), apoi Colegiul Economic şi de Administraţie ”Octav Onicescu” din Botoşani (2002-2004) şi Facultatea de Finanţe şi Bănci a Universităţii ”Spiru Haret” din Bucureşti, în specializarea Finanţe şi Bănci (2004-2008), potrivit cv-ului postat pe site-ul www.cdep.ro. Ulterior, a urmat un program de studii postuniversitare de masterat în specializarea Managementul financiar-contabil al administraţiei publice, la Facultatea de Management Financiar Contabil a Universităţii ”Spiru Haret” din Bucureşti (2008-2010) şi un program de formare specializată pentru ocuparea unei funcţii publice corespunzătoare categoriei înalţilor funcţionari publici la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (2012-2013).

Citiți și:  Dăncilă RABUFNESTE. Acuzatii grave impotriva lui Liviu Dragnea

Noul ministru al Muncii şi-a terminat facultatea la 36 de ani, potrivit CV-ului personal, şi are permis de conducere atât pentru autoturism, cât şi pentru camion şi camion cu remorcă.

CITESTE TOT ARTICOLUL AICI: Imbecilul pe care-l pune PSD la Ministerul Muncii a făcut facultatea la 36 de ani și e adeptul teoriilor conspirației.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile