DEZVĂLUIRE HALUCINANTĂ ÎN SHOWBIZ! VEDETA S-A CĂSĂTORIT VIRGINĂ LA 27 DE ANI

Atunci când o vedetă se căsătorește, showbizul freamătă. Toate detaliile sunt savurate, iar fiecare informație ”picantă” devine un adevărat punct de reper. Paginile sale de socializare sunt luate cu asalt, povestea relației respective este analizată cu atenție crescândă, iar atunci când apar în media unele dedesubturi ”fierbinți” comentariile curg ”cascadă”.

Adriana Lima este considerată un super-model care și-a făcut un nume ”mare” la Victoria` Secret datorită frumuseții sale. Are origini japoneze, elvețiene, americane și africane, dar Adriana se consideră „afro-braziliană”.

La un moment dat, Adriana lIMA a făcut o dezvăluire de senzație, luându-și fanii prin surprindere. A mărturisit că a fost… virgină până la vârsta de 27 de ani, atunci când s-a căsătorit cu Marko Jaric. Acesta a ținut cont de regulile impuse de religia sa și nu a dorit să facă sex înainte de căsătorie.

Top-modelul brazilian a lucrat 20 de ani pentru Victoria’s Secret și a participat la 18 ediții ale celebrei parade anuale a casei de modă, potrivit jurnaliștilor de la revista “People”. Adriana Lima și-a anunțat plecarea pe Instagram, unde a urcat o înregistrare în care apare o selecție a celor mai bune momente ale sale pe podiumul casei de modă.

“Dragă Victoria, îți mulțumesc că mi-ai arătat lumea, mi-ai împărtășit din secretele tale și, cel mai important, nu mi-ai dat doar aripi, ci m-ai învățat să zbor. Toată ❤️ pentru cei mai buni fani din ?! Cu dragoste, Adriana ?”, a scris vedeta pe pagina ei de Instagram.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu