Dezvăluire FĂRĂ PRECEDENT, despre jocurile din PNL! Cum a fost SCOS DIN JOC Nicolae Ciuca

Ies la iveală detalii în premieră, despre modul în care a fost lăsat pe dinafară Nicolae Ciucă de tabăra președintelui Klaus Iohannis din PNL!

În emisiunea „Marius Tucă Show”, jurnalistul Ion Cristoiu a elucidat misterul numirii lui Florin Cîțu ca premier al României.

Potrivit lui Ion Cristoiu, până miercuri, la ora 18:00, Iohanniștii – Rareș Bogdan, Alina Gorghiu, Robert Sighiartău, Marcel Boloș și Emil Boc – știau că trebuie să-l propună pe generalul Nicolae Ionel Ciucă drept premier.

După ce s-a întors Ludovic Orban de la Cotroceni, spune Cristoiu, tabăra Iohannistă a înțeles că trebuie să-l desemneze pe Florin Cîțu.

„Miercuri, la ora 16:00, Iohanniștii – Rareș Bogdan, Alina Gorghiu, Robert Sighiartău, Marcel Boloș și Emil Boc – știau că trebuie să-l forțeze pe domnul Ciucă premier desemnat. Nici nu trebuie ordin, acolo sunt unde. Klaus Iohannis nu are nevoie să-i sune pe Iohanniști.

Citiți și:  Nicolae Ciucă face RAVAGII si provoaca cutremur total în PNL. Ce DECIZIE fara precedent a luat premierul

Pe la ora 18:00 s-a întors, de la Cotroceni, domnul Orban a venit cu noua propunere, Cîțu, iar, în acel moment, toți cei dinainte l-au votat pe Cîțu”, i-a spus Cristoiu, joi, lui Marius Tucă.

Ion Cristoiu susține că președintele Klaus Iohannis avea nevoie urgent de un Guvern, în contextul sosirii vaccinului anti-Covid în România și a campaniei de vaccinare care urmează să se desfășoare în viitorul apropiat.

Sursa: bugetul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.