fbpx
POLITICA

Dezvăluire FĂRĂ PRECEDENT, despre jocurile din PNL! Cum a fost SCOS DIN JOC Nicolae Ciuca

cristoiu tuca 538x332 1

Ies la iveală detalii în premieră, despre modul în care a fost lăsat pe dinafară Nicolae Ciucă de tabăra președintelui Klaus Iohannis din PNL!

În emisiunea „Marius Tucă Show”, jurnalistul Ion Cristoiu a elucidat misterul numirii lui Florin Cîțu ca premier al României.

Potrivit lui Ion Cristoiu, până miercuri, la ora 18:00, Iohanniștii – Rareș Bogdan, Alina Gorghiu, Robert Sighiartău, Marcel Boloș și Emil Boc – știau că trebuie să-l propună pe generalul Nicolae Ionel Ciucă drept premier.

După ce s-a întors Ludovic Orban de la Cotroceni, spune Cristoiu, tabăra Iohannistă a înțeles că trebuie să-l desemneze pe Florin Cîțu.

„Miercuri, la ora 16:00, Iohanniștii – Rareș Bogdan, Alina Gorghiu, Robert Sighiartău, Marcel Boloș și Emil Boc – știau că trebuie să-l forțeze pe domnul Ciucă premier desemnat. Nici nu trebuie ordin, acolo sunt unde. Klaus Iohannis nu are nevoie să-i sune pe Iohanniști.

Pe la ora 18:00 s-a întors, de la Cotroceni, domnul Orban a venit cu noua propunere, Cîțu, iar, în acel moment, toți cei dinainte l-au votat pe Cîțu”, i-a spus Cristoiu, joi, lui Marius Tucă.

Ion Cristoiu susține că președintele Klaus Iohannis avea nevoie urgent de un Guvern, în contextul sosirii vaccinului anti-Covid în România și a campaniei de vaccinare care urmează să se desfășoare în viitorul apropiat.

Sursa: bugetul.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.