Dezvăluire din interior! Cine va candida la prezidențiale din partea PSD

Partidul social democrat încă nu a anunţat oficial cine va fi candidatul partidului la cea mai importantă funcţie în stat. Discuţiile pe această temă purtate în interiorul formaţiunii sunt extrem de aprinse. Cert este că Liviu Dragnea nu va candida.

Preşedintele PMP Eugen Tomac a afirmat, duminică pe Facebook, că ţara noastră a împrumutat peste 11 miliarde de euro, în ultimele 11 luni, iar în acest context va fi interesant cum va proceda Eugen Teodorovici, prezidenţiabilul şi „ministrul discotecă”, în campania electorală.

„Teodorovici, prezidenţiabilul de minus 11 miliarde În ultimele 11 luni, România a împrumutat peste 11 miliarde de euro, mai mult decât împrumutam în plină criză economică. Tot 11 este şi numărul de luni rămase până la alegerile prezidenţiale. Va fi interesant să vedem o campanie electorală pentru preşedinţie cu ministrul discotecă în arenă”, a scris Eugen Tomac, duminică pe Facebook.

Acesta a adăugat că PSD, cu un astfel de ministru cu „gândire tip Iliescu” va ajunge să îşi lanseze campania nu pe Arena Naţională, cu într-un club de fiţe din Capitală.

„Însă cu o gândire de tip Iliescu, suficient de îngustă încât să propună îngrădirea dreptului la muncă a cetăţenilor români din statele UE, mai degrabă va fi una ruşinoasă. 2019 va fi anul marilor schimbări, cu un PSD care îşi va lansa campania nu pe Arena Naţională, ci la vreun club de fiţe din Bucureşti. Ăsta e nivelul”, a conchis Tomac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *