Dezvăluire bombă: legătura dintre cazul Luizei și interlopul Codiță! Detalii foarte bine ascunse

Remus Rădoi, cunoscut drept Codiță este unul dintre „interlopii”, considerați periculoși, din zona Olteniei. Acesta are contracte cu statul, în valoare de peste 4 milioane de euro, însă nu direct, ci prin interpuși, pentru că în anul 2009 a fost condamnat la închisoare cu suspendare și nu mai are dreptul de a deține firma de pază. Atunci s-a încăierat cu un rival, din așa zisul clan Vacă, iar agresivitatea de care a dat dovadă a uimit pe toată lumea.

În acest context, adjunctul Inspectoarului Județean de Poliție, Nicoale Alexe i-a cerut ajutorul pentru identificarea locației, unde ar fi putut fi secehestrată Alexandra. Ca orice interlop interesat mai mult de afacerile personale, acesta a indicat Poliției două adrese false, ale unor rivali de-ai lui.

Ceea ce puțini știu este că acest Remus Rădoi a avut și o emisiune la o televiziune națională, el pozând în moderator și dezbătând subiecte politice. Unul dintre invitații lui a fost Tonel Pop, actualul avocat al părinților Luizei Melencu, fata dispărută de patru luni de zile de acasă și despre care se crede că Gheorghe Dincă ar fi ucis-o.

Citiți și:  Este răsturnare de situație în dosarul Caracal! Cine au fost complicii lui Gheorghe Dincă?

Această conexiune între cei doi, avocat și interlop, ridică multe semne de întrebare, în acest context. Vrea Tonel Pop să fie parte din această anchetă pentru a-i putea furniza informații lui Codiță? Este acesta implicat în vreun fel într-o rețea de trafic de persoane sau pur și simplu de oferit escorte de lux „bărbaților din lumea bună” și vrea să afle în ce sens evoluează ancheta DIICOT? Sau rivalii lui sunt implicați și vrea să știe cum îi poate îngropa mai rapid? Nu știm, însă suspiciuni există.

Pentru că Tonel Pop este avocat voluntar al familiei Luizei Melencu. El singur s-a oferit să-i reprezinte pe mamă și bunic pentru a putea afla detalii din anchetă.

Cert este că Gheorghe Dincă este un psihopat, care a ucis-o cu sânge rece pe Alexandra Măceșanu și care probabil a mai ucis mult alte fete, fără că nimeni să-l fi deranjat vreodată. Acest lucru se poate să se fi întâmplat tocmai pentru că monstrul avea protecție, fiind un pion în rețea, care ar putea furniza informații și pe acest subiect.

Citiți și:  E bomba anului în Dosarul Caracal! Dinca l-ar fi contactat pe unul dintre puternicii lumii

Probabil nimeni nu s-a gândit că bestia ucide fete nevinovate, dar este posibil ca el să fi fost folosit în afacerile de proxenetism și tocmai acesta să fie elementul interesant pentru interlopii din zona Caracal.

Remus Rădoi Codiță este un apropiat al fraților Ciocan, din PSD, cu legături și către fostul ministru al Justiției, Florin Iordache. Trebuie menținat și faptul că Paul Stănescu a fost președinte al Consiliului Județean Olt mult timp și a controlat întregul județ, deci este greu de crezut că nu știe nimic despre afacerile interlopilor din zonă.

Firmele lui Codiță au contracte de pază cu CFR, CFR Călători, Romgaz, Primăria Caracal, RAR, Agenția națională de îmbunătățiri funciare (ANIF), Direcția generală a finanțelor publice Craiova, Compania de apă Olt SA, CET Govora, Protecția Copilului Tulcea, Direcția de sănătate publică Dolj și Spitalul de urgență Petroșani.

O înregistrare cu Remus Rădoi în postura de moderator, avându-l ca invitat pe avocatul Tonel Pop a fost difuzată de B1 Tv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.