Dezvăluire bombă: Klaus Iohannis nu va lua un nou mandat prezidențial! Motivul pentru care ar putea avea probleme mari

Klaus Iohannis și-a anunțat deja intenția de a candida la alegerile prezidențiale și chiar pare că a pornit campania electorală. În ultima perioadă, mai multe atacuri au venit asupra sa pe tema candidaturii sale, care nu s-ar mai concretiza în cele din urmă.

Se pare că nici astele nu-i sunt tocmai favorabile. Cunoscutul numerolog, Mihai Voropchievici a făcut o previziune sumbră cu privire la viitorul preşedintelui României. Acesta este de părere că Iohannis nu are şanse să mai câştige un nou mandat

„Vestea rea ar fi că domnul Iohannis n-are niciun fel de şansă la candidatură şi nici măcar să obţină un scor cât de cât mulţumitor, dacă participă în continuare la obţinerea unui nou mandat”, a spus Mihai Voropchievici, joi, într-o intervenţie telefonică în „Ediţia specială” moderată de Cătălina Porumbel.

Citiți și:  Ludovic Orban rupe tăcerea: Iohannis va fi premier, într-o alianță cu PSD

Declaraţia aceasta i-ar putea face mari probleme preşedintelui, mai ales dacă astfel de mesaje vor fi rulate permanent. Românii sunt mari amatori de previziuni astrologice sau numerologice, iar specialiştii cu notorietate din domeniu, pot influenţa în mod real decizia electoratului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.