Dezvăluire BOMBĂ despre OLGUȚA Vasilescu: Documentul oficial care arată ADEVĂRUL!

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a răspuns pe Facebook unor acuzații care susțineau că în cei doi ani de guvernare s-ar fi construit doar două școli în România. Un document OFICIAL arată care este adevărul.

Revoltată de aceste afirmaţii, Lia Olguţa Vasilescu a răspuns ”Când vrei să ataci un ministru şi să spui că minte şi că în doi ani s-au construit doar două şcoli în România, informează-te! Altfel te faci iarăşi de ras! Nu ca ai fi de fală…

”Vă prezint mai jos lista cu scoli si gradinite modernizate sau construite, in ultimii doi ani, doar pe fondurile de la Ministerul Agriculturii, in cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală.(…) Pentru toţi mincinoşii care spun ca nu s-a construit nimic in aceşti ani!”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Edupedu.ro a consultat stadiul proiectelor derulate prin PNDR. Astfel, la 1 noiembrie 2018, pentru Submăsura 7.2, la care se referă ministrul Lia Olguţa Vasilescu, ”Investiţii în crearea şi modernizarea infrastructurii de bază la scară mică – infrastructură educaţională şi socială”, erau depuse 444 de proiecte, dintre care 325 selectate să fie realizate în exerciţiul financiar 2014-2020. Dintre acestea, la rubrica proiecte finalizate apare cifra 0 (zero).

La aceeaşi Submăsură, dar pentru Delta Dunării, numărul proiectelor este 6, în exerciţiul financiar actual, finalizate sunt tot la fel, zero.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Olguța Vasilescu dă lovitura. Este total FARA PRECEDENT în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.