Dezvăluire-bombă! Adevărata miza a războiului Klaus Iohannis-Olguța Vasilescu – Asigurarea pe care o așteaptă președintele

Aceasta este, fără doar și poate, dezvăluirea care aruncă în aer scena politică românească. Președintele României, Klaus Iohannis, a refuzat pentru a doua oară nominalizarea Liei Olguța Vasilescu în Guvernul Dăncilă, în funcția de ministru al Dezvoltării.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a reacționat cu promptitudine și i-a cerut din nou să o numească pe Vasilescu la Dezvoltare.

Dacă șeful statului o va refuzat și de această dată, Olguța Vasilescu va rămâne în afara Guvernului, dat fiind că, potrivit legislației, premierul nu poate să o propună pentru a treia oară la același minister.

Jurnaliștii de la Național aruncă bomba și dezvăluie adevărata miză a războiului dintre șeful statului și Coaliția aflată la Putere. Conform sursei citate, Klaus Iohannis cere asigurări că PSD nu va cere debarcarea actualului șef SRI, Eduard Hellvig, în luna martie, atunci când i se va termina mandatul din fruntea Serviciului Român de Informații.

La schimb, șeful statului ar urma să-i accepte pe Mircea Drăghici la Transporturi și pe Olguța Vasilescu la Dezvoltare.

„Iar apăsând ”până la blană” accelerația planului încercării menținerii actualului director în fruntea Serviciului Român de Informații, în aceste zile se poartă negocieri la sânge, dupa ce tabăra lui Klaus Iohannis ar fi propus un troc tradițional dâmbovițean. Și anume ca Președintele României să accepte nominalizarea ca miniștri în Guvernul Dăncilă a ”reevaluaților” Lia Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici, doar dacă PSD-ul nu va forța la rândul său debarcarea lui Eduard Hellvig în luna martie!”, precizează sursa citată.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.