Dezvăluire BOMBA a unui celebru senator. Tun de 20 de miliarde euro pregătit de Vâlcov și Teodorovici

Dezvăluire-bombă a unui celebru senator PNL care a obișnuit deja publicul cu informații compromițătoare la asdrea guvernării PSD-ALDE. De această data ar fi vorba de un tun de aproape 20 de miliarde de euro gândit de cuplul Vâlcov-Teodorovici.

Dezvăluire bombă a senatorului PNl Florin Cîțu, cunoscut ca fervent contestatar al măsurilor luate de guvernul PSD ALDE și în special de ministrul FInanțelor Eugen Teodorovici și consilierul premierului, Viorca Dăncilă. Ei sunt principalii strategi ai planurilor PSD în domeniul fiscal și econimic. Cîți afirmă că aministia fiscal, pregătită de stat, nu va face decât să ajute tot companiile de stat, pline de sinecurițti, în detrimentul economiei private.

Citiți și:  Florin Cîțu, ANUNT FULGER. Ce TINTA si-a propus acum fostul premier

“Amnistia fiscala, un tun de 89.1 miliarde lei pentru sinecuristii de la stat! Companiile de stat platesc salarii mai mari decat cele din companiile cu capital privat romanesc DAR au si cea mai mica productivitate din economie. Aici vorbim de companii, productivitatea in administratia publica.. nu exista. Acum, companiile de stat mai primesc un cadou- amnistia fiscala.

In acest moment companiile publice financiare si nefinanciare au datorii totale de 89.1 miliarde lei !!!

Acesti bani nu au fost platiti si iar impacutl in economie a fost devastator. O multime de companii private au intrat in faliment. Iar gaura a fost acoperita de taxe mai mari si mai multe platite de sectorul privat si imprumuturi cu cele mai mari dobanzi din UE. Mai simplu, gaura este platita de sectorul privat astazi si de sectorul privat din viitor (daca va mai exista).”. a scri Cîțu pe pagina de Facebook.

Citiți și:  Cîțu îl cheamă la RAPORT pe Ciucă în scandalul momentului

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.