“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATIPOLITICASTIRI

DEZVALUIRE BOMBA a unui CELEBRU JURNALIST – Iata ce va face IOHANNIS! Declarația președintelui pare să-l confirme!

iohannis bomba

Au luat țeapă? Liviu Avram dezvăluie ce va face Iohannis! Declarația președintelui pare să-l confirme! „Dacă președintele trimite iar o scrisorică în care îi spune limpede ministrului că cererea sa nu întrunește condițiile LEGALE (nu de oportunitate) de revocare, așa cum scrie de altminteri și în avizul CSM, cred că nu încalcă decizia Curții Constituționale.”, scrie jurnalistul pe Facebook.

Postarea lui Liviu Avram:

„La prima vedere, despre decizia de azi a CCR

Curtea Constituțională minte crunt, prin omisiune, în comunicatul prin care a stabilit că există conflict între președinte și ministrul Justiției. Au judecat ca și cum președintele a contestat doar OPORTUNITATEA revocării, nu și LEGALITATEA ei. Or adresa de refuz al revocării înșiră pe 2 pagini motive de nelegalitate a cererii ministrului, și abia în ultima frază scrie că aceasta nu e oportună.

Dar are președintele dreptul să judece legalitatea revocării? Da, o spune chiar CCR: „Preşedintele României, în temeiul prevederilor art.94 lit.c) din Constituţie, nu are o putere discreţionară proprie în cadrul procedurii de revocare, ci o putere de verificare a regularităţii acesteia. Rezultă că prerogativa Preşedintelui României de a revoca procurorul din funcţia de conducere se circumscrie exclusiv unui control de regularitate şi legalitate a procedurii. Astfel, Preşedintele României nu are competenţa constituţională de a opune argumente de oportunitate în raport cu propunerea de revocare din funcţie iniţiată, în condiţiile legii, de ministrul justiţiei”.

Dacă președintele trimite iar o scrisorică în care îi spune limpede ministrului că cererea sa nu întrunește condițiile LEGALE (nu de oportunitate) de revocare, așa cum scrie de altminteri și în avizul CSM, cred că nu încalcă decizia Curții Constituționale.”

Declarația de azi a președintelui Iohannis:

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, miercuri, ce va face în cazul în care Curtea Constituţională (CCR) decide că există un conflict Guvern-Preşedinte în privinţa revocării şefei DNA, el răspunzând că va aştepta motivaţia, o va citi şi va acţiona în consecinţă.

„Indiferent ce va decide Curtea, voi aştepta decizia, voi aştepta motivaţia, voi citi şi voi acţiona în consecinţă”, a afirmat Klaus Iohannis.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

 1. BRAVO PRESEDINTELUI IOHANIS ! RESPECT !
  TOT ZICEAU VOMITACII bese.. delisti CA NU FACI NIMIC ! BRAVO ASA SA LE FACI MEREU !
  , CU ARMELE LOR SA-I REGULARIZEZI PANA VOR INVATA CINE ESTE SI CUM ESTE UN PRESEDINTE ALES NU CULES DE VREUN PARTID !
  RESPECT IOHANIS !
  BRAVO IOHANIS !

 2. BRAVO PRESEDINTELUI IOHANIS ! RESPECT !
  TOT ZICEAU VOMITACII bese.. delisti CA NU FACI NIMIC ! BRAVO ASA SA LE FACI MEREU !
  , CU ARMELE LOR SA-I REGULARIZEZI PANA VOR INVATA CINE ESTE SI CUM ESTE UN PRESEDINTE ALES NU CULES DE VREUN PARTID !
  RESPECT IOHANIS !
  BRAVO IOHANIS !

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.