Dezastru total pentru Udrea și Bica! De ce au fost arestate de fapt în Costa Rica! Afacerile ilegale pe care le făceau

Elena Udrea și Alina Bica se află în arest în Costa Rica deja de o perioadă bună de timp și mai durează încă două săptămâni până când vor afla dacă vor fi eliberate. Mulți s-au întrebat de ce au fost de fapt cele doua arestate, dacă aveau azil politic în Costa Rica și ce rol au avut serviciile de informații.

Speculaţiile lansate de presa costa-ricană conduc la ideea că cele două ar fi încălcat legea inclusiv în Costa Rica. E posibil să fi intrat recent în posesia unei informaţii conform cărora cuplul Elena Udrea – Alina Bica se ocupă de chestiuni nu tocmai legale în ţara unde au căutat refugiu. Fosta şefă a DIICOT şi-a deschis deja firmă în Costa Rica, iar Udrea declara încă din mai că vrea să facă acelaşi lucru.

Citiți și:  Udrea A RABUFNIT: 'Mă conving că mulţi dintre vaccinaţi sunt spălaţi pe creier!'

De ce ar fi implicate persoane atât de sus-puse în arestarea celor două? E posibil ca Bica şi Udrea ca să se fi integrat în reţeaua prin care se oferă adăpost infractorilor, potrivit Antena 3. Dezvăluirile Rise Project par să confirme acest lucru. Toate acestea în condiţiile în care costaricanii sunt tot mai iritaţi de faptul că ţara lor a ajuns un paradis al fugarilor internaţional.

Unele informaţii neoficiale acreditează ideea că operaţiunea de arestare s-ar fi făcut în urma unei solicitări făcute de biroul Interpol din Mexic. Iar mai departe, speculaţiile merg spre posibile influenţe ale biroului federal american.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Curtea de apel A DECIS: ”Traian Băsescu a fost BENEFICIARUL REAL al infracțiunilor din dosarul Elenei Udrea și al Ioanei Băsescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.