DEZASTRU TOTAL pentru Traian Băsescu! Nu mai are nicio șansă


Dezastru total pentru fostul președinte, Traian Băsescu. Este vestea pe care nu voia să o audă. Nu mai are nicio șansă. Ultimele dezvăluiri arată finalul pentru partidul său.

Veste cruntă pentru fostul președinte, Traian Băsescu. Acestea sunt cifrele care îl vor dezamăgi total pe actualul europarlamentar PMP. Totul este deja istorie.

Dezastru pentru Traian Băsescu
Ultimul sondaj ieșit pe piață aracă că PMP este departe de a avea vreo șansă să intre în viitorul parlament al României. Partidul lui Băsescu ar încasa doar 2% dintre voturi. De altfel, dacă duminica viitoare ar fi alegeri, doar patru partide ar intra în Parlament.

Citiți și:  Basescu, reactie FURIBUNDA pe legea carantinarii: În Senat s-a ajuns la ridicolul absolut

Chiar dacă este la șefia unui Guvern de criză, PNL continuă să conducă lejer în preferințele românilor. Liberalii ar obţine 43% din voturi, conform unui sondaj realizat de institutul Sociopol, anunță adevărul.ro.

PSD s-ar clasa, la mare distanță, pe locul secund, cu 26%, în uşoară scădere, în timp ce Alianţa USR-PLUS ar bifa 17%, în creştere faţă de luna precedentă. Doar ProRomânia ar mai trece pragul electoral, la limită.

  1. PNL – 43%

  2. PSD – 26%

  3. Alianţa USR-PLUS – 17%

  4. ProRomânia – 6%

  5. ALDE – 3%

  6. PMP – 2%

  7. UDMR – 2%

PNL: 43%. Evoluţie relativ constantă, în intervalul 40%-45%. Concluzia de începere de scădere a PNL trasă sondajul anterior nu se confirmă.

PSD: 26%. Evoluţie relativ constantă, în intervalul 25%-30%. Variaţii mai mari însă decît a celorlalte partide, fluctuaţii oscilante.

USR -PLUS: 17%. Prime semne de uşoară creştere, în marginea semnificaţiei. De confirmat în sondajele următoare.

Pro România: 6%. Evoluţie recentă relativ constantă. Fluctuaţii în marja de eroare.

ALDE: 3%. Evoluţie relativ constantă în zona 2-3%. Uşoară revenire după o perioadă foarte proastă.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

1.206 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
TUDOR
TUDOR
6 luni in urma cu

un kkt de sondaj . F A K E mereu aceasta casa de sondare de doi lei a ratat prezicerile , ei merg pe sistemul rudimentar , mama omda . o rusine de casa de sondare