DEZASTRU total pentru Liviu Dragnea! Ce investighează acum FBI în România

Săbiile se ascut, iar Liviu Dragnea urmează să primească din nou vești care să-i perturbe liniștea. Informațiile care au început să circule pe surse îl pun într-o poziție delicată și au rolul totodată de a-i șubrezi imaginea în PSD.

Surse citate de Comisarul.ro şi preluate de Realitatea Tv susţin că FBI ar investiga în aceste momente gruparea Dragnea şi că în joc ar fi vorba despre sume uriaşe, mai exact despre 50 de milioane de dolari.

Departamentul de Stat american a transmis avertismente discrete către toţi oficialii americani care sosesc la Bucureşti să evite, în măsura circumstanţelor, discuţii tete-a-tete cu liderul PSD, sau discuţii informale, spun cei de la Realitatea şi Comisarul.ro

Citiți și:  PSD, acuzaţii GRAVE: Guvernul Cîțu pune la cale cel mai mare JAF din istoria modernă a țării

Investigaţiile FBI au la bază o plată suspectă către o firmă de lobby din SUA efectuată în numele lui Dragnea şi PSD de către o entitate care pare a nu avea nicio legătură directă cu partidul de guvernământ şi liderul acestuia.

Sursa citata spune că în anchetă apare şi numele afaceristului decedat în avion, în Costa Rica, Costel Comana, fostul coleg al lui Dragnea şi partener de afaceri imobiliare mai mult decât suspecte.

Fiica lui Comana ar fi vândut cu o grabă suspectă toate imobilele şi terenurile achiziţionate de tatăl său de la Dragnea.

Elena Udrea şi Alina Bica, investigate de asemenea de FBI în Costa Rica, s-ar fi folosit de aceeaşi reţea ca şi Gruparea Dragnea pentru a transfera sume uriaşe de bani în bănci din America de Sud şi Centrală.

Citiți și:  Demisia momentului în România!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile