Dezastru total pentru Gabriela Firea! Cine o înlocuiește

Gabriela Firea are mari probleme! Liviu Dragnea iese la atac și declară război tuturor celor care nu sunt de acord cu el și cu partidul. Decizia vine la doar o zi după ce, Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6 și președinte interimar la București, a lansat un atac dur la adresa primarului general, Gabriela Firea și a criticat conducerea RADET.

Liviu Dragnea vrea să intre în război cu toţi cei care o susţin pe Gabriela Firea. Biroul Permanent al PSD Bucureşti a trimis o ordine de zi spre aprobarea Comitetului Executiv al PSD Bucureşti, iar dacă aceasta va fi aprobată va începe o întreagă bătălie. Conform unui document, citat de stiripesurse, în CEX-ul de la Bucureşti se va cere retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a Gabrielei Firea şi omul care a intrat într-un război total cu Liviu Dragnea şi Codrin Ștefănescu. ”Având în vedere poziţiile publice cât şi atitudinea jignitoare manifestată în mod repetat de domnul Bădulescu Aurelian, prin încălcarea statutului PSD Art. 30, solicit retragerea sprijinului politic pentru funcţia de viceprimar al municipiului Bucureşti, sancţiune prevăzută în statut la art. 31 aliniatul 3. Biroul Permanent al Municipiului Bucureşti va analiza propunerile organizaţiilor de sector şi va nominaliza, în cel mai scurt timp, candidatul pentru funcţia de viceprimar al municipiului Bucureşti”, se arată în documentul PSD.

Citiți și:  FARA PRECEDENT! Caramitru, VAL de JIGNIRI grotești la adresa votanților PSD: Sunt prosti de bubuie și nu știu sa facă nimic

Totodată, în şedinţa CEX-ului PSD se va cere avansarea în funcţie pentru Orlando Culea, un apropiat al echipei Liviu Dragnea-Codrin Ștefănescu. Acesta este propus pentru funcţia de preşedinte al Ligii Aleşilor Locali din Bucureşti. Orlando Culea este în război declarat cu Gabriela Firea şi Aurelian Bădulescu, războiul lor fiind unul de notorietate.

Acesta mutare ase anunţă a fi un dezatru pentru Gabriela Firea. Fără un suport în PSD şi cu toţi oamenii care o susţineau eliminaţi, este evident că primarul Capitalei nu va mai avea deloc susţinerea partidului lui Liviu Dragnea la umătoarele alegeri. Până acum, Gabriela Firea a pierdut funcţia de preşedinte interimar la PSD Bucureşti, dar şi pe prefectul de la Capitală, Speranţa Cliseru, o persoană foarte apropiată.

Citiți și:  Asta este o pesedistă rămasă repetentă la 45 de ani, în clasa a XI-a! PSD a promovat-o consilier județean, în locul unui prodecan!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Bican
Bican
1 an in urma cu

A PRIMIT DESTUL PESCHES DE LA otocar CVA SA POATA PLECA

Bican
Bican
1 an in urma cu

A PRIMIT DESTUL PESCHES DE LA otocar CVA SA POATA PLECA