Dezastru TOTAL pentru Călin Popescu Tăriceanu! Bomba pregătită de DNA

Dezastru total pentru Călin Popescu-Tăriceanu! Înalta Curte de Casație și Justiție discută, luni, un nou termen al apelului în dosarul în care președintele ALDE a fost achitat în primă instanță pentru mărturie mincinoasă.

Președintele Senatului a așteptat în jur de cinci ore pe holurile instituției. Direcția Națională Anticorupție cere rejudecarea dosarului. În acest dosar, pronunțarea va fi amânată.

La întrebarea dacă vrea să dea o declarație, liderul ALDE a răspuns: „M-am consultat cu avocatul meu și am concluzionat ca tot ce am avut de declarat am declarat la instanta de fond. Dacă aveți alte întrebări, va stau la dispoziție.”

De asemenea, acesta a informat prin avocatul său că nu vrea să fie audiat în sala de judecată, fiindcă nu mai are nimic în plus de adăugat comparativ cu ce a spus în instanța de fond, însă stă la dispoziția instanței pentru orice nelămurire.

Citiți și:  Ioana Băsescu, cu un picior în pușcărie!

La termenul anterior, procurorul de ședință a solicitat reaudiera unor martori, printre care și Victor Ponta, dar avocatul liderului ALDE s-a opus reaudierii și a cerut să fie trimise adrese la DNA, pentru a se comunica dacă autoritățile au respectat, sau nu, dispozițiile legale în legătură cu interceptarea lui Tăriceanu și a fostei sale soții, Ioana Valmar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.