Dezastru pentru Rareș Bogdan! Scandal monstru la PNL


Surse politice din PNL declară că tot mai mulți lideri din PNL au cerut ca Rareș Bogdan și liderul deputaților PNL, Florin Roman, să fie sancționați. Ludovic Orban este nevoit să aplaneze conflictul.

„Ludovic Orban e asediat cu mesaje din teritoriu. Mai mulţi lideri de filială au cerut ca Rareş Bogdan să fie sancţionat pentru faptul că a criticat propriul guvern, propriul partid, mai ales că suntem în an electoral şi ne luptăm pe viaţă şi pe moarte cu PSD. Mai e vizat şi liderul deputaţilor PNL Florin Roman, unul dintre apropiaţii lui Rareş Bogdan”, au declarat pentru Adevărul surse din conducerea PNL.

Citiți și:  Criza COVID. ​​Deputat PNL, GAFA DE PROPORTII: „Sper să avem cât mai multe victime”

Unul dintre vicepreşedinţii PNL a confirmat de asemenea disputa: „Noi mergem la TV şi apărăm Guvernul, iar Rareş Bogdan zici că e reprezentantul PSD. Ca să glumim puţin, poate fi acuzat de zădărnicirea guvernării PNL”, a declarat unul dintre liderii PNL pentru Adevărul.

Amintim că Rareș Bogdan a lansat un atac în acest weekend la adresa Ministtrului Afacerilor Externe pe care l-a acuzat că „s-a spălat pe mâini” pe tema situației românilor aflați în Diaspora, la muncă, în plină pandemie.

Tot recent, europarlamentarul PNL a cerut deschiderea bisericilor din data de 15 mai deşi Executivul se opune acestei măsuri de teama coronavirusului.

Citiți și:  Dezvaluiri EXPLOZIVE care cutremură scena politică! Rareș Bogdan: ‘Mi-au transmis că mă arestează’

„România are envoie de Sfânta Biserică. Printre primele instituţii care ar trebui deschise, să fie bisericile. Eu sunt credincios şi, alături de alte milioane de români, am nevoie să merg la biserică, să ascult slujba, măcar din faţa ei.Mă refer la toate Bisericile, nu numai la a mea, la cea Ortodoxă”, a declarat europarlamentarul Rareş Bogdan, într-o intervenţie la B1 TV.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile