Dezastru pentru Rareș Bogdan! Scandal monstru la PNL


Surse politice din PNL declară că tot mai mulți lideri din PNL au cerut ca Rareș Bogdan și liderul deputaților PNL, Florin Roman, să fie sancționați. Ludovic Orban este nevoit să aplaneze conflictul.

„Ludovic Orban e asediat cu mesaje din teritoriu. Mai mulţi lideri de filială au cerut ca Rareş Bogdan să fie sancţionat pentru faptul că a criticat propriul guvern, propriul partid, mai ales că suntem în an electoral şi ne luptăm pe viaţă şi pe moarte cu PSD. Mai e vizat şi liderul deputaţilor PNL Florin Roman, unul dintre apropiaţii lui Rareş Bogdan”, au declarat pentru Adevărul surse din conducerea PNL.

Citiți și:  Rareş Bogdan, declarații ferme: Nu sunt de acord cu înfierea copiilor de către cupluri ale minorităţilor sexuale. Dacă cineva crede că va putea să ne răpească nouă bucuria de a spune „mamă”, „tată”, se înşală

Unul dintre vicepreşedinţii PNL a confirmat de asemenea disputa: „Noi mergem la TV şi apărăm Guvernul, iar Rareş Bogdan zici că e reprezentantul PSD. Ca să glumim puţin, poate fi acuzat de zădărnicirea guvernării PNL”, a declarat unul dintre liderii PNL pentru Adevărul.

Amintim că Rareș Bogdan a lansat un atac în acest weekend la adresa Ministtrului Afacerilor Externe pe care l-a acuzat că „s-a spălat pe mâini” pe tema situației românilor aflați în Diaspora, la muncă, în plină pandemie.

Tot recent, europarlamentarul PNL a cerut deschiderea bisericilor din data de 15 mai deşi Executivul se opune acestei măsuri de teama coronavirusului.

Citiți și:  Cu NICI două milioane de români vaccinați și o rețea paralelă pentru PILE, Rareș Bogdan anunță că România excelează la imunizare

„România are envoie de Sfânta Biserică. Printre primele instituţii care ar trebui deschise, să fie bisericile. Eu sunt credincios şi, alături de alte milioane de români, am nevoie să merg la biserică, să ascult slujba, măcar din faţa ei.Mă refer la toate Bisericile, nu numai la a mea, la cea Ortodoxă”, a declarat europarlamentarul Rareş Bogdan, într-o intervenţie la B1 TV.

538 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU