Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
POLITICA

Dezastru pentru PSD! Gabriela Firea poate pierde Primăria Capitalei! Este SCANDAL MONSTRU

frnn

Gabriela Firea își dorește un nou mandat de primar al Capitalei și a început deja ofensiva.

Primul luat la țintă este actualul premier, Ludovic Orban, căruia i-a adresat cuvinte jignitoare, mult sub demnitatea unei doamne. Totuși ea este conștientă că președintele PNL se află pe un val de imagine pozitiv și lovește puternic în el, tocmai pentru a se profila ca principala voce a opoziției și a fi văzută ca lider. Asta îi aduce puncte bonus și în lupta pentru Primăria Capitalei.

„Pentru mine, Orban este egal cu Dragnea. Țeviile RADET nu se repară nici cu whiskey, nici cu cântări la mandolină. Asta a făcut când era viceprimar, asta a făcut și la Guvern, când a ajuns în mandatul lui Isărescu. Cu băutură și mandolină nu rezolvă nimic”, i-a transmis Gabriela Firea premierului Ludovic Orban.

Deși vrea să inspire multă forță și siguranță, Gabriela Firea va avea probleme mari în câștigarea unui nou mandat și asta pentru că va avea o concurență serioasă. Momentan încă nu se știe cine va fi candidatul PNL, însă scorul obținut la alegerile prezidențiale dă multă încredere liberalilor. Dacă se va reveni la alegerile în două tururi, actualul primar al Capitalei va avea mari dificultăți în a se impune, la cum arată astăzi orientarea electoratului, ceea ce ar fi un dezastru pentru PSD, care a câștigat tot Bucureștiul în 2016 cu un scor foarte mare.

Șansa Gabrielei Firea este proaspătul scandal izbucnit în alianța USR-PLUS. Nicușor Dan a fost desemnat candidatul USR pentru Primăria Capitalei, iar Vlad Voiculescu candidatul PLUS. Alianța a promis că va susține un candidat unic, dar iată că deja au apărut primele probleme, care pot conduce chiar la o ruptură totală într-un timp mai scurt decât își imaginează toată lumea.

Dacian Cioloș îl vrea pe Vlad Voiculescu la Primăria Capitalei

„Înţelegerea noastră a fost că vom avea candidaţi comuni ai alianţei. Luni vom avea ocazia să discutăm cu colegii de la USR, sda vedem care e aborades lor, ce au discutat şi decis astăzi. Dacă mergem cu un candidat comun al alianţei, am decis că fiecare partid îşi stabileşte un candidat din cadrul partidului, apii alegem un candidat comun al alianţei. Înţeleg că USR a decis să susţină un candidat independent, Nicuşor Dan nu mai e membru al partidului. Nu vrem să mai facem greşeală pe care a făcut-o opoziţia în 2016 să prezinte mai mulţi candidaţi şi să piardă alegerile la Bucureşti. Suntem convinşi că avem o şansa mare să câştigăm alegerile locale la Primăria Capitalei şi suntem gata să facem tot ce ţine de noi pentru a avea un candidat comun cu susţinere solidă. Noi credem că Vlad Voiculescu poate fi acest candidat care să aibă susţinerea alianţei, e din alianţă Voiculescu. Suntem gata să negociem şi cu cei de la PNL”, a spus Dacian Cioloş, în cadrul unei conferinţe de presă.

Dacă se va reveni la alegerile în două tururi, scenariul de la alegerile prezidențiale s-ar putea repeta, iar în momentul de față balanța nu înclină în favoarea Gabrielei Firea. Dacă vom avea, însă în continuare un singur tur, cu un vot divizat între trei candidați pe zona dreaptă a eșicherului politic, atunci clar candidata PSD are prima șansă.

Însă mai este mult până la locale, iar social democrații pot reveni la putere, mai ales dacă celelalte partide nu vor ști să comunice corect către electorat.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.