DEZASTRU pentru PRO TV: Postul rămâne fără ‘voce’ în rating, chiar cu ‘Vocea României’, în ciuda limbajului suburban al lui Tudor Chirilă

PRO TV a suferit o nouă umilință, vineri seara! Dacă săptămâna trecută, Antena 1 cu ”iUmor”surclasa rivalul, a venit rândul și televiziunii Kanal D să se impună pe intervalul orar în care PRO TV difuza prima ediție a galelor live din ”Vocea României”.

În ciuda limbajului suburban folosit frecvent de Tudor Chirilă, a scenelor în care se dezbracă sau în care folosește cuvinte cu aluzii sexuale, dar și atacuri la adresa colegilor și a clasei politice, ”Vocea României” a pierdut din suflu și din rating, semn că românii par să dorească și altceva decât ce oferă PRO TV și jurații săi.

Kanal D a fost peste primele live-uri Vocea României la nivelul întregii țări, cu un nou serial turcesc, Gulperi, aflat la primele episoade.

La nivelul întregii țări, primele live-uri de la ”Vocea României” au fost urmărite, pe Pro TV, de aproape 1,1 milioane de români pe minut. Pe tot intervalul emisiunii, Kanal D a avut cu câteva zeci de mii de telespectatori peste Pro TV.

Diferența între Kanal D și Pro TV a fost ceva mai mare până să se termine serialul turcesc (Gulperi a fost până la 23.30).content-image

Vezi: MIHAI BENDEAC ȘI DELIA MATACHE, FILMAȚI SĂRUTÂNDU-SE PE GURĂ. IMAGINILE AU FOST DIFUZATE DIN GREȘEALĂ DE ANTENA 1

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.