Dezastru pentru Kovesi! NU va fi procuror european! Cine-i va lua locul și când va fi făcut MARELE ANUNT

Este dezastru total pentru Laura Codruța Kovesi. Aceasta își vede visul spulberat și numai o minune ar mai putea-o propulsa în funcția de procuror european. Sau cel puțin asta a transmis Realitatea TV, care a citat surse exclusive.

Decizia ca Laura Codruța Kovesi să nu fie procuror european ar fi fost luată în cursul zilei de sâmbătă și conform surselor Realitatea Tv ar urma să fie comunicată miercuri, după o nouă întâlnire între membrii Consiliului European și ai Parlamentului European.

Se pare că cel care va câștiga lupta pentru șefia parchetului european va fi francezul Jean-Francois Bohnert, puternic susținut de Consiliu, care are un rol mai important decât Parlamentul în această ecuație și în toate ecuațiile în general.

Jurnalistul Stelian Negrea a comentat și el informația transmisă pe surse: “Sunt uimit și puțin revoltat. Oricine ar fi Kovesi, este un român care trebuia susținut pentru asemenea funcție. Dar, în istoria magistraturii românesti, nu există un magistrat care să ocupe o funcție așa importantă și, în ciuda disensiunilor interne grave, ar fi trebuit susținută inclusiv de tabăra lui Tudorel Toader”.

El a adăugat și: “Ar fi putut foarte bine să o “exileze” la Bruxelles și să își vadă ei mai departe de meandrele lor de aici, cu justiția. Este o veste foarte tristă și nedreaptă pentru Laura Codruța Kovesi, indiferent de petele negre din activitatea DNA de sub domnia sa. Dar domnia sa nu poate răspunde pentru munca tuturor procurorilor, ca să spunem așa. Poate superviza, poate trage de urechi, dar de numele domniei sale nu se leagă scandaluri evidente”.

Sursa:capital.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *