DEZASTRU pentru Dragnea. CUTREMUR pe scena politica din Romania


UDMR se distanțează de Dragnea și Tăriceanu. Președintele Uniuniii. Kelemen Hunor a spus încă o dată că nu va sprijini restructurarea Guvernului.

Calculele lui Dragnea și Tăriceanu privind o posibilă restructurare guvernamentală sunt încurcate de UDMR. Preşedintele Kelemen Hunor a spus clar și răspicat că Uniunea nu va vota restructurarea Guvernului pe motiv că nu are niciun argument să facă acest lucru. Hunor a spus că decizia UDMR este neschimbată și că cei de la PSD-ALDE au majoritate deci nu ar avea motive de îngrijorare. Hunor a ținut să amintească că UDMR a votat o dată Guvernul Tudose, apoi a votat o dată Guvernul Dăncilă. “Ajunge, mai ales că în această perioadă eu nu văd nicio schimbare pentru care ar trebui să votăm încă o dată un Guvern, schimbare pozitivă sau o altă abordare a actului de guvernare şi a dezideratelor. Deci, în acest moment, ei au majoritate, asta pe de o parte”, a precizat Kelemen Hunor.

Liderul UDMR și-a mai justificat decizia prin faptul că nu vrea să mai fie acuzați că ei țin în viaţă Guvernul PSD-ALDE. El a mai spus că UDMR a fost întrebat doar informal cu privire la restructurarea Guvernului.

Informațiile privind o distanțare a UDMR de partidul lui Dragnea s-au făcut auzite de ceva vreme. Potrivit datelor apărute în presă, UDMR ar fi primit semnal direct de la Bruxelles să facă un pas înapoi față de Dragnea și PSD

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *