Dezastru în Rusia: Incendiu de proporții la Institutul Central de Cercetare al Forţelor de Apărare Aerospaţială . Cel puțin 7 persoane au murit

 

Un incendiu de mari dimensiuni, care a izbucnit, joi, în Rusia, la Institutul Central de Cercetare al Forţelor de Apărare Aerospaţială, s-a soldat cu mai multe victime. Cel puțin șapte persoane și-au pierdut viața.

Dezastru petrecut, joi, la Institutul Central de Cercetare al Forţelor de Apărare Aerospaţială din oraşul rusesc Tver. Un incendiu de proporții a izbucnit și a făcut numeroase victime. Cel puțin 7 persoane au decedat și 25 au ajuns la spital cu răni grave. „Confirmăm un număr de şapte morţi în acest moment”, a anunțat o sursă din serviciul local de urgenţă pentru agenţia de ştiri rusă TASS.

Incendiu de proporții la un institut militar
Primele informații ce au fost oferite de autorităţile locale vorbeau despre 5 persoane au murit în incendiu, iar alte 25 au fost rănite.

Incendiul cuprinde în prezent o suprafaţă totală de 2.500 de metri pătraţi înainte de a fi localizat de salvatori, susţin serviciile de urgenţă, conform news.ro.

Ministerul a implicat un elicopter Mi-8 în acţiunile de stingere a focului, care a aruncat cel puţin 10 rezervoare de apă pentru a stinge incendiul.

Potrivit unui bilanţ anterior, unele persoane au suferit răni cauzate de fum, în timp ce altele au fost rănite după ce au sărit pe ferestre pentru a scăpa de incendiu.

Incendiul a izbucnit la etajul al doilea al clădirii şi apoi a cuprins o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi. Un scurtcircuit al reţelei electrice ar fi fost cauza incidentului, mai menționează sursa citată.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *