DEZASTRU in GUVERNUL ROMANIEI – 20 de miniștri au picat evaluarea PSD. Urmeaza DEMISII in masa?

Social-democrații au realizat o „evaluare extrem de severă” a propriului cabinet, au relatat pentru EVZ surse participante la discuții, doar trei miniștri primind „notă maximă de trecere” din partea liderului PSD, Liviu Dragnea.

Singurii miniștrii care nu riscă o schimbare din funcție în această vară sunt ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, ministrul Agriculturii, Petre Daea și ministrul de Interne, Carmen Dan, potrivit surselor citate.

În ședința de miercuri după-amiază a conducerii PSD, în care se va discuta despre remanierea Guvernului, orice alt ministru social-democrat are șanse să fie schimbat fie la inițiativa partidului, fie la dorința premierului. În total, 20 de miniștri, printre care și premierul Grindeanu, se pot aștepta ca PSD să le retragă sprijinul politic.

„În afara celor trei nume, nimic nu este exclus”, au relatat sursele social-democrate.

Din evaluarea PSD lipsesc miniștrii ALDE – Externele (Teodor Meleșcanu), Relația cu Parlamentul (Viorel Ilie), Energia (Toma Petcu) și Mediul (Grațiela Gavrilescu).

Potrivit surselor citate, președintele PSD Liviu Dragnea încă nu a luat o decizie finală privind păstrarea sau schimbarea lui Sorin Grindeanu. (sursa)

VEZI SI: Ies SCANTEI pe scena politica: DRAGNEA i-a cerut DEMISIA lui Grindeanu – REPLICA premierului

VEZI SI: Sorin Grindeanu: Vom aduce acasă românii din diaspora, la nevoie vom trimite poliția după ei!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.