DEZASTRU DEMOGRAFIC! Pana in 2020, numarul cocalarilor il va depasi pe cel al romanilor

Insitutul Naţional de Statistică atrage atenţia că românii riscă să devină minoritari în propria ţară. Dacă până nu demult principala teză era că românii vor fi depăşiţi numeric de ţigani, cele mai recente date INS prevestesc o situaţie mult mai dramatică: românii vor fi depăşiţi la număr de cocalari până cel târziu în 2020.

“Cocalarismul este ca o boală care se extinde cu repeziciune. Ritmul în care creşte numărul cocalarilor din România este de-a dreptul ameţitor. Dacă nu se dă o lege care să combată proliferarea cocalarilor, România este condamnată la mizerie”, a atras atenţia un reputat sociolog.

Principala problemă este că e foarte uşor ca o persoană normală să se transforme în cocalar, în schimb, să transformi un cocalar într-o persoană decentă este practic imposibil. “Cocalarul reprezintă o specie pentru care cuvântul evoluţie nu există, la ei se manifestă exclusiv involuţia”, spun antropologii. “Din «cocalar» nu poţi deveni decât «şi mai cocalar», nimic altceva.”

Citiți și:  ROMÂNIA ESTE CONDUSĂ DE EVREI (VIDEO)

Sursa: TNR

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.