Detaliile unei crime CUTREMURATOARE. Fotbalistul ASASIN a recunoscut: Si-a UCIS fiul de 5 ani. Motivul este HALUCINANT


Presa turcă a prezentat un filmuleț cu Cevher Toktaş în ziua în care l-a asasinat pe Kasim, băiatul său în vârstă de 5 ani. ”I-am pus o pernă pe față și 15 minute nu m-am oprit. Până când n-a mai mișcat”, a mărturisit jucătorul la poliție

Cevher Toktaş are 32 de ani și va sta până la sfârșitul vieții după gratii. El este „monstrul” despre care presa turcă scrie zi de zi din 4 mai, când și-a mărturisit crima oribilă. S-a dus la poliție și a declarat că el l-a ucis pe Kasim, fiul său de numai cinci ani.

„Kasim a rezistat puțin, apoi nu a mai mișcat”
„I-am pus o pernă pe față și, timp de 15 minute, nu m-am oprit, am apăsat încontinuu. Kasim a rezistat puțin, apoi nu a mai mișcat. Atunci am chemat doctorii. O oră și jumătate mai târziu, am fost anunțat că a murit. Nimeni nu a bănuit nimic. Nimeni nu a știut, nici soția, nici tatăl meu”, a afirmat la poliție Toktaș, un fotbalist modest, fundaș central, cu șapte meciuri în prima ligă, la Gençlerbirliği OFTAŞ, care juca din 2019 la echipa de amatori Bursa Yıldırımspor.

„De când s-a născut, nu l-am iubit”
Motivul i-a uluit pe anchetatori. „Nu am nicio problemă psihică. De când s-a născut, nu l-am iubit. Nu l-am vrut. De aceea l-am ucis”. Va fi judecat pentru omor deosebit de grav și riscă închisoare pe viață.

LASA UN COMENTARIU