Detalii ULUITOARE din ancheta CRIMEI de la Giurgiu. Ce a pățit femeia din valiză înainte să fie ucisă

Detalii uluitoare ies la iveală în ancheta din Giurgiu, în care este cercetat un caz de omor. Crima a zguduit întreaga țară

Detalii de ultimă oră a oferit jurnalista Adina Anghelescu, la Antena 3.

Concret, Adina Anghelescu a prezentat, duminică, în exclusivitate la Antena 3, informații în cazul tinerei ucise şi incendiate într-o valiză pe marginea unui drum din județul Giurgiu.

Este vorba despre cadavrul carbonizat aproape în totalitate, pe marginea şoselei, între satele Valea Plopilor şi Ghimpaţi.

Ce au descoperit criminaliștii
Anchetatorii au ridicat, duminică, toate înregistrările de pe camerele de supraveghere din Ghimpați, din benzinăriile din Mihăilești și din Cornetu, peste 33 la număr.

În context, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu au precizat că, în urma autopsiei, s-a constatat că victima a suferit numeroase leziuni, semn că a fost bătută crunt, înainte de a muri.

Despre crima care a îngrozit o ţară întreagă, Roxana Ciucă a detaliat:

„Ieri (duminică n.a) au fost audiate trei persoane (…) Am avut prima audiere importantă, acel tânăr care a filmat incendiul pe Facebook. A venit aici mai bine de două ore şi jumătate şi a adus explicaţii. Părinţii lui au fost foarte supăraţi pentru că citez, „au venit să mi-l ia de acasă cu mascaţii, iar băiatul meu nu este criminal”.

Jurnalista a mai precizat că „a trebuit să explice acest tânăr dacă a văzut ceva suspect în drumul lui până la momentul în care a oprit. Poliţiştii au pus la dispoziţia procurorilor toate persoanele dispărute în ultima lună”.

„Tânăra ucisă cu vârstă cuprinsă între 20 şi 25 de ani nu se află pe acea listă a persoanelor dispărute

Poliţiştii au pus la dipoziţia procurorilor toate persoanele date dispărute în utima lună. Această tânără cu vârstă cuprinsă între 20 şi 25 de ani nu se află pe acea listă a persoanelor dispărute, ceea ce îngreunează şi mai mult această anchetă. S-au trimis foarte multe probe la București pentru că trebuie să iasă analizele toxicologice, să se vadă cu exactitate dacă a fost drogată înainte și cu se substanță s-a dat pe ea, pentru că organele sale erau intacte. Astăzi s-au ridicat toate camerele de supraveghere din Ghimpați, din benzinăriile din Mihăilești și din Cornetu, peste 33 la număr (…) Mâine vor fi audieri extrem de importante. Trei audieri vor avea loc mâine”, a spus Roxana Ciucă.

Adina Anghelescu a oferit detalii despre ipotezele care sunt luate în calcul de anchetatori.

La incendierea cadavrului a fost folosită benzină
„Ancheta nu este deloc uşoară, pentru că până acum nu avem victima omorului identifcată, de aceea, punctul de la care trebuie să se pornească este identificarea victimei (…) Din datele pe care eu le am, pe surse judiciare vă pot spune că la incendierea cadavrului se ştie că a fost folosită benzină, ca şi combustibil. Procurorii au audiat întradevăr trei persoane, una dintr ele, tot pe surse vă pot spune că este şoferul TIR-ului, cel care a şi văzut incendiul şi care a sunat la 112”, a explicat Adina Anghelescu.

Jurnalista a mai adăugat că, „procurorii au audiat într-adevăr trei persoane, una dintr ele, tot pe surse vă pot spune că este şoferul TIR-ului, cel care a şi văzut incendiul şi care a sunat la 112”.

„Se merge pe mai multe piste, un posibil conflict domestic, adică violenţă domestică: soţie, concubină, sau omor cu tentă sexuală, unde putem avea de a face cu o prostituată, posibil chiar şi victima să nu fie cetăţean român, să fie din Republica Moldova, sau din altă parte”, a spus Adina Anghelescu, jurnalist Antena 3.

Potrivit autorităților, victima este o femeie tânără, 20-25 de ani şi 1,65 metri înălțime. Aceasta ar fi murit din cauza şocului hemoragic, în urma loviturilor primite în zona capului. Cu alte cuvinte, procurorii susțin că nu a fost ucisă în locul în care a fost găsită carbonizată, cu mâinile legate.

Primarul comunei Ghimpați, Constantin Cărăpănceanu, pe raza căreia a fost descoperit trupul carbonizat, a ajuns printre primii la fața locului.

„Veneam de la Valea Plopilor, am văzut un TIR pe stânga, șoferul spunea că a văzut un cadavru.

Omul a sunat la 112, între timp, când am ajuns eu, a trecut și un ambulanțier care ieșise din tură de la București, era în mașină cu un amic polițist, și ei au fost cei care au stins incendiul.

Când am ajuns eu, era în proporție de aproape 90% arsă, era ghemuită. Nu părea a fi o persoană solidă, din ce am înțeles de la autorități, a fost o persoană de sex feminin”, a declarat edilul.

Evz.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu