Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
JUSTITIE

Detalii terifiante! Gheorghe Dincă a spus tot adevărul! Când a ucis-o de fapt pe Alexandra

cum si a ales gheorghe dinca victimele dezvaluirea a fost facuta in timpul audierilor 607511

Apar noi detalii în cazul care a șocat România. După ce a fost descoperit ADN-ul Alexandrei în cenușă, Gheorghe Dincă a relatat, cu lux de amănunte, cum a omorât-o de fapt pe Alexandra și ce a făcut cu trupul ei. Informațiile sunt pur și simplu terifiante.

Probele rezultate în urma analizelor ADN arată că Alexandra Măceșanu a fost ucisă și incinerată de Gheorghe Dincă. Surse apropiate anchetei au precizat faptul că Gheorghe Dincă a oferit toate detaliile crimei și a modului în care Alexandra a fost ținută. Dincă le-ar fi spus anchetatorilor că Alexandra este moartă de joi, adică cu mult înainte ca polițiștii să ajungă la ”casa groazei”.

Dincă le-a spus anchetatorilor că Alexandra a fost ținută inițial în casă, legată la ochi și cu o curea de picior, informează Observator.

Ulterior, Dincă a relatat și momentul în care a ucis-o și a decis să o incinereze. Dincă le-a spus poliţiştilor, vineri, că după ce a ucis-o pe fată, a pus-o într-un butoi fără fund de aproximativ 1,60 metri, sub care erau lemne şi a dat foc. Aceleași surse spun că bărbatul de 66 de ani a dezvăluit că a mai pus în butoi 3 kilograme de vaselină și un rulou de carton asfaltat.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.