Detalii TERIFIANTE despre asasinatul din Magurele. Filmul odioasei crime

Anchetatorii au reușit să pună cap la cap mai multe piese din puzzle-ul în ceea ce privește crima care a șocat zilele trecute România. Italianul incendiat pe câmpul de la Măgurele ar fi fost tranșat înainte de a fi pus în mașină.

Din primele informații se pare că Mario Donato Gadda, italianul găsit incinerat în propriul autovehicul pe un câmp din Măgurele avea o relație cu o femeie din București pe nume Carmeluța.

Tânăra era însă căsătorită și avea doi copii. Soțul ei, Valentin, i-a cerut să încheie aventura.

Carmeluța a făcut tot posibilul să rupă relația cu Mauro, însă bărbatul a devenit insistent, nevoind să renunțe atât de ușor la ea.

Aici este momentul unde a intervenit și Valentin, soțul tinerei. Împreună, cei doi au pus la cale un plan pentru a-l elimina pe cetățeanul italian.

Acesta a fost sunat într-o seară de Carmeluța, care i-a propus să se întâlnească în apartamentul din Aleea Livezilor, din București, acolo unde cei doi se vedeau frecvent. Din păcate, pe italian nu îl aștepta o seară romantică, ci o crimă odioasă.

Italianul a fost tranșat înainte de a fi pus în mașină
După ce a fost ucis de cei doi tineri în vârstă de 27, respectiv 23 de ani, cei doi soți și au dat seama că bărbatul este prea greu pentru a-l putea transporta cât mai departe de locul crimei. Așa că au hotărât să îl tranșeze.

Ulterior, acesta a fost urcat în portbagajul mașinii cu care venise și dus pe un câmp din localitatea Măgurele, unde a fost incendiat.

Carmeluța a cerut ordin de protecție împotriva soțului ei
Potrivit surselor din anchetă, Valentin era o veche cunoștință a polițiștilor. Carmeluța a cerut ordin de protecție și în 2019 și în 2020 împotriva lui Valentin. Judecătorii au decis atunci că acesta trebuie să stea departe de soția lui.

Totodată, în 2019, Valentin a fost judecat pentru violență în familie după ce și-ar fi agresat cei doi copii. Magistrații au decis însă încetarea procesului penal pentru această faptă, însă a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare cu suspendare pentru ultraj.

Italianul avea legături strânse cu persoane importante din mediul de afaceri românesc
Mauro Donato Gadda, în vârstă de 64 de ani, născut la Busto Garolfo, o comună de lângă Milano, ar fi avut legături strânse cu persoane importante din mediul de afaceri românesc. Potrivit Gândul, italianul obișnuia să aibă relații de scurtă durată cu femei mai tinere, între care și femei care practicau prostituția.

Bărbatul era stabilit în România de mai bine de 10 ani, având afaceri cu pompe și filtre de apă, prin intermediul unei societăți comerciale cu sediul social în București, Sectorul 5, în care era asociat cu alte trei persoane. Acesta avea o situație financiară foarte bună, deținea mai multe autoturisme, o barcă pe care o folosea la pescuit dar și o vilă într-un cartier rezidențial din localitatea Mihăilești, județul Giurgiu.

Potrivit Gândul, menajera italianului, o femeie în vârstă, ar fi mărturisit că italianul avea o iubită care locuiește în București, însă în lipsa acesteia, bărbatul aducea acasă diferite tinere.

Ei sunt suspecții principali în crima de la Măgurele! Ce au spus în fața anchetatorilor
Polițiștii au reținut două persoane suspecte în cazul crimei din Măgurele. Vorbim despre iubita afaceristului italian ucis și soțul femeii.

Anchetatorii au mai aflat, totodată, și că victima a fost ucisă într-un bloc din Sectorul 5 al Capitalei și abia apoi cadavrul a fost pus în mașină și dus în câmpul de la Măgurele, acolo unde a fost și incendiat.

Cei doi indivizi, principalii suspecți ai crimei, sunt cei pe care camerele de supraveghere i-au filmat în acea dimineață. Aceștia tocmai plecau de la locul crimei.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, cei doi au plecat de acolo cu un autobuz, spre casă.

Aceștia locuiesc în Sectorul 5 al capitalei, într-o zonă rău famată.

Au comis crima în apartamentul unde locuiau
Cuplul, în vârstă de 23, respectiv 27 de ani, comiseseră crimă chiar în apartamentul în care locuiau cu cei doi copii de șase și de patru ani, un băiețel și o fetiță.

Copiii sunt acum în grija celor de la Protecția Copilului.

În fața anchetatorilor bărbatul a povestit mai mult din ceea ce s-a întâmplat, însă femeia nu a vrut să recunoască nimic.

Se pare că bărbatul era gelos pe relația pe care tânăra o avusese în trecut cu cetățeanul italian.

Potrivit declarațiilor date de el, crima s-ar fi petrecut chiar în apartamentul în care locuia alături de iubita lui. Ulterior, au pus cadavrul în portbagajul mașinii și l-au transportat pe câmpul de la Măgurele.

Din primele informații se pare că bărbatul este o mai veche cunoștință a polițiștilor.

Cel mai probabil, astăzi, cei doi vor fi duși la Tribunalul Ilfov cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.