Detalii teribile despre femeia găsită moartă într-un lac din Argeș

Aurelia avea ordin de restricţie împotriva soţului și fratelui acestuia.

Detalii teribile ies la iveală în cazul femeii găsite moartă într-un lac din Argeș. Aurelia (48 de ani), proprietara unui magazin în localitatea Morteni, județul Dâmbovița, avea ordin de restricție împotriva soțului și fratelui acestuia.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit plutind pe un lac de pescuit din Argeș, pe A1, la km 80, în zona Rătești. Victima a fost scoasă de pompieri, iar medicii cred că este decedată de aproape 48 de ore.

În același lac din Rătești, anchetatorii au găsit, câteva ore mai târziu, și mașina femeii.

Anchetatorii nu au găsit asupra victimei telefon mobil sau vreun bilet de adio. Se iau, totuşi, în calcul atât varianta unei sinucideri, cât şi posibilitatea ca femeia să fi fost aruncată în lac.

Femeia locuia la parinţii ei, cei care au mers în această dimineaţă la locul de muncă al victimei şi au anunţat că nu a mai venit acasă.

Vecinii femeii sunt șocați după aflarea veștii. Aceștia spun că Aurelia era o femeie muncitoare, cuminte, o mamă iubitoare, atât pentru copilul ei, cât și pentru cel al soțului din prima căsătorie, însă totul s-a schimbat în momentul in care cei doi soți au cumpărat un bar din localitate.

Vecinii spun că după cumpărarea barului, Aurelia a început să bea și să piardă nopțile, acesta fiind, se pare, și motivul divorțului.

Potrivit anchetatorilor, Aurelia a cerut și a primit un ordin de restricție pe numele soțului ei, care lucrează în Austria, pe un șantier, dar și pe numele fratelui acestuia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.