Detalii teribile despre ASASINUL politistului Cristian Amariei

Bătrâna în casa căreia a fost capturat criminalul Ionel Lepa aoferit detalii teribile despre asasinul poliţistului Cristian Amariei. Femeia e însă speriată după ce mascaţii au dat buzna peste ea, pe întuneric, şi i-au pus luminile în ochi, potrivit observator.ro.

Ana Boaru a trăit marţi de dimineaţă coşmarul vieţii ei, când s-a trezit cu zeci de agenţi SIAS şi poliţişti mascaţi, peste ea în casă. Femeia habar n-avea că în camera alăturată e un criminal periculos, care ucisese un poliţist cu nici 48 de ore mai devreme.

Bunica prietenului lui Ionel Lepa a povestit pentru Observator că îl cunoştea pe criminal, fără să ştie însă cum îl cheamă. În săptămâna de dinaintea crimei acesta locuise în casa ei, în care ea stă doar cu nepotul. Lepa venea şi pleca nestingherit de acolo şi, ca să nu îşi supere nepotul, Ana Boaru nu întreba nimic.

„Îi ziceam băiatul, sau omul ăla, nu ştiam cum îl cheamă. Mai stătea aici, pleca, venea înapoi. Era liniştit, nu bea, nu fuma, nici cafea nu bea. Avea ceva la ficat, făcea numai ceaiuri şi lua pastile, era bolnav.”, spune Ana Boaru.

În dimineaţa în care Ionel Lepa l-a împuşcat mortal pe Cristian Amariei, acesta a plecat din casa femeii în jurul orei 8, din ce îşi aminteşte ea: „Că se duce să dea de mâncare la nişte pisici la casa unor prieteni, să îşi schimbe un far la maşină apoi. I-am spus să îmi cumpere nişte mirodenii când se întoarce, să fac clătite.”

Numai că Ionel Lepa nu s-a mai întors în acea zi. Bătrâna nu a ştiut ce s-a întâmplat. Nici nepotul ei nu a venit duminică seara acasă, nici luni. Nu a întrebat unde a fost, nu a întrebat nimic, să nu-l supere.

Când au venit marţi dimineaţă mascaţii, nici nu ştia că în casă e criminalul. Acesta a venit după ce ea a adormit: „Când am văzut luminile alea şi pe el între doi, aşa aplecat între doi, doi înainte cu luminile alea. Nu m-au lăsat nici să mă ridic de pe scaun. Stai la uşă acolo, stai pe scaun. Nu m-au lăsat să mă uit ce fac în casa mea.”

Ionel Marcel Lepa a fost prins în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 4.45, în casa bunicii unui prieten de-ai săi din localitatea Remetea Mare. Arma cu care a fost ucis poliţistul a fost găsită asupra lui Lepa. El avea la brâu atât pistolul, cât şi o borsetă cu gloanţe, conform imaginilor din momentul capturării.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul era rănit, iar rănile i se agravaseră. El a fost dus la spital cu o ambulanţă, iar in locuinţa în care se ascundea a fost găsit pistolul cu care a fost ucis poliţistul şi cartuşe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.