DETALII SOCANTE. Filmul crimei din Dâmboviţa, refăcut pas cu pas

Olandezul bănuit că ar fi ucis-o pe Adriana s-a sinucis! Vestea a venit în urmă cu puţin timp şi a căzut ca un trăznet peste familia fetiţei de 11 ani. Între timp, tot mai multe probe îi conduc pe anchetatori către cetăţeanul olandez. În maşina suspectului se vede o siluetă în pantaloni roz. Individul ar fi trecut cu Adriana chiar prin faţa casei ei. Anchetatorii au făcut legătura între individ şi fetiţă la 24 de ore după dispariţie şi l-au contactat pe reţelele de socializare. Olandezul era deja în Amsterdam.

Imagini tulburătoare au fost surprinse de camrele din Gura Şuţii în ziua în care Adriana a fost ucisă. În maşina cetăţeanului olandez se vede clar o siluetă îmbrăcată în pantaloni roz.

Asemănarea e izbitoare. Fetiţa de 11 ani era îmbrăcată la fel în ziua dispariţiei.

Filmul răpirii arată că individul a acţionat fulgerător. Puţin după ora 17:00, camerele de supraveghere o surprind pe Adriana când pleacă din curtea şcolii şi o ia pe jos spre casă.

La ora 17 şi 14 minute, olandezul intră în comună pe Drumul 57 şi intră pe strada Ivanca.

La 17 şi 15 minute, maşina lui este suprinsă de alte camere. Trece prin faţa unei case unde cu doar un sfert de oră mai devreme fratele Adrianei repara un gard.

În acest timp, Adriana îşi continua pe jos drumul spre casă pe o stradă perpendiculară cu cea pe care venea olandezul.

La ora 17 şi 16 minute, camerele de supraveghere surprind ultimele clipe ale Adrianei înainte de dispariţie.

Pe această stradă, Adriana se întorcea de la şcoală. A fost, de altfel, şi locul unde a fost zărită în viaţă pentru ultima dată. Aici a făcut dreapta, la 300 de metri se află casa ei.
Undeva pe această porţiune ar fi fost răpită. Momentul nu a fost însă surprins, pentru că nu există camere de supraveghere în această zonă.

La ora 17 şi 17 minute, maşina olandezului apare din nou în dreptul primăriei. De această dată, pe scaunul din dreapta se vede silueta unei persoane îmbrăcată în pantaloni roz. Şoferul pare că o forţează pe pasageră să stea cu capul în jos, pentru a nu fi văzută de trecători.

Maşina trece la un moment dat chiar prin faţa casei Adrianei.

La ora 17 şi 19 minute, maşina olandezului părăseşte Gura Şuţii.

VEZI SI: Jurnalistul Cristian Botez, după cazul fetiței din Dâmbovița: Colcăie Bucureștiul de pedofili, de homosexuali în căutare de copii și adolescenți! Ne sunt violate și ucise copilele de gunoaiele degenerate ale Occidentului

Constantin Dinu, primar Gura Şuţii: El a luat-o pe un drum lăturalnic unde a mers în câmp. Acolo s-a întâmplat ce s-a întâmplat, cum bine ştiţi, cum ştie toată ţara. A abandonat-o şi a plecat şi şi-a continuat drumul către Bucureşti

Vorbim de o zonă ferită. Nu sunt locuinţe în apropiere ci doar un lan de porumb. Trupul a fost abandonat în această zonă, acoperit cu o folie de plastic. Anchetatorii au găsit indicii de abuz sexual, probele vor fi verificate.

Anchetatorii cred că Adriana a fost ucisă în următoarele 26 de minute. Este timpul scurs între momentul în care maşina olandezului părăseşte Gura Şuţii şi cel în care apare din nou pe camerele de supraveghere din localitatea învecinată, Cătunu. În mod normal, distanţa dintre localităţi se parcurge în două minute.

VEZI SI: Romania, terenul de vanatoare al pedofililor. Olandezul fugar a murit! Dezvaluiri explozive

Sorin Păun, şeful Poliţiei Dâmboviţa: Am stabilit traseul de pe care a plecat şi intervalele orare. Din cauza aceasta ne-am şi axat cercetările şi căutările, de dimineaţă, pe această zonă

Încă de sâmbătă, cetăţeanul olandez a intrat pe lista scurtă a suspecţilor. Imaginile siluetei cu pantaloni roz n-au dus, însă, la reţinerea sau măcar citarea la audieri a olandezului.

Mihai Dincă, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa: La o vedere cu ochiul liber şi fără să existe o prelucrare criminalistică nu se poate observa o siluetă sau o anumită personă într-un anumit autoturism verificat

Olandezul a părăsit România sâmbătă după-amiază la ora 16.55. Potrivit unor surse, poliţiştii români l-ar fi contactat pe reţelele de socializare. Suspectul i-a anunţat însă că a ajuns în Amsterdam.

Mihai Dincă, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa: V-am spus că n-am procedat la audierea niciunei persoane, la momentul acesta, din cercul de suspecţi

Ramona Dabija, purtător de cuvânt IGPR: El a confirmat faptul că a fost în zonă şi că a închiriat această maşină. În momentul în care el a plecat din România nu avea nicio calitate, deci nu aveam cum să-l reţinem. De asemenea, nu aveam nicio probă împotriva lui

Şeful poliţiei a fugit când a trebuit să dea explicaţii.

Crima din Gura Şuţii a îndurerat din nou o ţară întreagă. În localitatea din Dâmboviţa, oamenii le cer autorităţilor măsuri urgente pentru protejarea elevilor.

VEZI SI: Olanda, apărătoarea statului de drept și a pedofililor: Un manual pentru pedofili, care arată cum pot fi ademeniți și abuzați copiii, NU poate fi interzis pentru că nu e „penal”

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *