Detalii SOCANTE despre cazul tatalui care s-a aruncat de la etaj ţinându-şi copila de 3 luni în braţe

Ies la iveală detalii teribile în cazul bărbatului de 37 de ani, din Braşov, care s-a aruncat de la etajul al zecelea al blocului în care locuia, ţinându-şi copilul de 3 luni în brațe.

Brașoveanul era căsătorit și avea doi două fetiţe. O copilă de 3 ani şi jumătate şi o altă fetiţă de numai trei luni. În momentul tragediei, bărbatul era acasă cu soţia şi cei doi copii. Femeia era la bucătărie împreună cu fetiţa cea mare.

Potrivit martorilor, bărbatul a ieșit pe balcon și, fără să spună vreun cuvânt, s-a aruncat în gol cu bebelușul în brațe. A căzut pe un excavator care, în acel moment, trecea prin fața blocului.

În ciuda impactului deosebit de puternic, excavatoristul nu a auzit nimic și și-a continuat drumul câteva zeci de metri, potrivit brasovstiri.ro.

La un moment dat, excavatorul s-a oprit, din cauza unei defecțiuni la sistemul de alimentare, în urma șocului produs de căderea celor două corpuri pe capota de la motor.

Excavatoristul a coborât din utilaj să vadă ce s-a întâmplat, moment în care a văzut cele două victime zăcând în mijlocul străzii. Imaginile de la locul tragediei sunt dramatice.

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat. Vecinii spun că nu au auzit scandal din apartamentul în care bărbatul locuia împreună cu familia lui.

Bărbatul de 37 de ani lucra în domeniul IT, la fel şi soţia. Cei doi nu erau cunoscuți că ar fi avut probleme în căsnicie.

Polițiștii au deschis o anchetă şi efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii tragediei.

557 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU