Detalii SOCANTE despre buzoianca şi fiica ei de 8 ani, ucise în Cipru de criminalul in serie / VIDEO

Noi detalii șocante în cazul seriei crimelor din Cipru, listă neagră pe care se află și o buzoiancă și fiica ei.

Poliția cipriotă ia în calcul ipoteza ca numărul celor ucise să fie mult mai mare, de ordinul zecilor. Anchetatorii au deschis circa 30 de dosare ale unor femei străine care au dispărut în ultimii ani și despre care initial s-a crezut că au parasit țara. Până acum, individul, militar de carieră, a recunoscut 7 crime. Printre victime se numără și buzoianca Livia Florentina Bunea, de 35 de ani de ani şi fetița ei de 8 ani.

Scafandrii au scos dintr-un lac toxic o valiză în care s-ar afla rămășițele româncei. Potrivit medicului legist, e nevoie însă de mai multe investigaţii şi analize pentru identificarea acesteia. Isteria publică s-a declanşat la inceptul lunii, când un grup de turişti a dat din întâmplare de două cadavre aruncate într-o mină dezafectată. Ulterior, a mai fost găsit un trup în acelaşi perimetru. Sinistra descoperire a provocat o undă de şoc în ţara insulară din estul Mediteranei. Din 1993, nu s-a mai înregistrat nicio dublă crimă în Cipru.

Suspectul, Nicos Metaxas, de 35 de ani, a fost arestat săptămâna trecută. El a recunoscut comiterea a 7 crime. În acest timp, ciprioţii acuză tot mai apăsat autorităţile de neglijență şi indiferență criminală în tratarea cazurilor succesive de dispariţie, pentru că era vorba de cetăţeni străini. Lipsa de seriozitate a anchetei e cu atât mai gravă cu cât poliţiştii admit acum că ar putea fi vorba de mult mai multe crime, până la 30. Au fost redeschise zeci de dosare de dispariţii implicând femei de naţionalitate străină, despre care iniţial s-a crezut că părăsiseră Cipru.

STIREA INITIALA

O buzoiancă și fiica ei de 8 ani, dispărute în 2016, au fost ucise în Cipru de un criminal în serie.

Livia Florentina Bunea de 36 de ani și fiica ei, Elena Natalia, de 8 ani au dispărut fără urmă in septembrie 2016 De atunci, nimeni nu a mai știut nimic de buzoiancă și de fata ei. Până acum când un bărbat, militar de carieră, a anunțat că le-a ucis.

Presa internatională scrie că ucigaşul se numeşte Nikos Metaxas, este militar de carieră şi are 35 de ani. Un căpitan în armata din Cipru care a ucis șapte femei, printre victimele sale numărându-se și buzoianca Livia Florentina Bunea și fiica ei de 8 ani, date dispărute din toamna anului 2016. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, este considerat primul criminal în serie din Cipru potrivit observator.tv.

Militarul, care pe Internet se prezenta drept Orestis, a mărturisit, că a ucis femei din Filipine, din India, din Nepal și din România. Căpitanul este bănuit că a abordat femeile pe care le-ar fi ucis pe un site de matrimoniale.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/