Detalii scandaloase despre Viorica Dăncilă. În ce mizerie crunta se zbate tatăl fostului premier / FOTO

Sunt detalii incendiare despre familia Vioricăi Dăncilă. Tatăl fostului premier locuiește în condiții greu de imaginat. Presa prahoveană a dezvăluit locul în care acesta locuiește și care este nivelul de trai al acestuia. Imaginile sunt șocante.

Tatăl Vioricăi Dăncilă, fostul premier al României, trăiește în condiții mizere. Acesta este stabilit în Ploiești, iar de câtiva ani locuiește în căminul-ghetou Rafinorilor, din cartierul Mimiu, în cele mai rele condiții posibile. Divorțat de mama Vioricăi, Filimon Nica, tatăl biologic al fostului prim-ministru, și-a refăcut viața și s-a mutat într-un bloc în care condițiile de trai sunt inumane.

Presa prahoveană a dezvăluit situația tatălui Vioricăi Dăncilă.

”Tatăl prim-ministrului Viorica Dăncilă locuiește în cel mai mizerabil cămin social din Ploiești! Surse din administrația publică locală au confirmat pentru ziarul Incomod că Nica Filimon, tatăl natural al Vioricăi Dăncilă, locuiește în căminul Rafinorilor, din cartierul Mimiu, alături de concubina sa. Părinții Vioricăi Dăncilă au divorțat când aceasta era copil, iar de atunci tatăl său a rămas să locuiască în Ploiești. În urma verificărilor noastre, am identificat în căminul Rafinorilor o familie numită Nica, formată din cinci membri, locuința fiind închiriată pe numele unei femei, probabil concubina tatălui premierului, conform datelor oficiale înregistrate la primăria Ploiești”, nota ziarulincomod.ro, potrivit wowbiz.ro.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Locatarii își fac nevoile pe unde apucă

Valea Prahovei TV a realizat în 2018 un reportaj despre condițiile de trai din acel loc. Unul dintre locatari declara că: ”Sunt bolnav, nu am apă, nu am toaletă, nu am condiții. Merg să-mi fac nevoile la spital, nu există utilitățile aflate în contract. Îmi fac nevoile în pungă și le arunc la gunoi!”, a mărturisit bărbatul intervievat de sursa citată.

În plus, un consilier local de la Primăria Ploiești a declarat că blocul a rămas fără contract la gunoi și că este debranșat de la căldură. Iată ce a declarat acesta:

”Au fost mereu multe persoane, au rămas cu datorii la gunoi. Din câte știu, acum nu mai au contract la gunoi, sigur sunt debranșați de la căldură. Blocul a fost renovat acum 5-6 ani. Atunci când au făcut procesul verbal de recepție a lucrărilor, până s-au dus la ultimul etaj și s-au întors lipseau din chiuvete, din baterii”, a declarat consilierul Robert Vâscan.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *