Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Detalii picante. ADEVARATUL motiv pentru și-au luat bătaia vieții ”ginerele Andreei Esca’ si Jador. INCREDIBIL

mario si jador parcare 1
Ies la iveală detalii picante despre scandalul în care au fost implicați Mario Fresh, Lino Gold și Jador.

Weekendul trecut, în parcarea unui club de pe litoral, cei trei „crai” au primit o bătaie zdravănă. În zilele ce au urmat, toată lumea s-a întrebat care a fost adevăratul motiv pentru care Mario Fresh, Lino Gold și Jador au fost bătuți destul de crunt.

Ba mai mult, în spațiul public au vehiculat fel și fel de ipoteze cu privire la motivul pentru care cei trei artiști au ajuns protagoniștii unui asemenea eveniment. În timp ce unii au susținut că aceștia au fost bătuți pentru că Jador nu ar fi vrut să facă fotografii cu fanii, alții susțin că gașca de „aur” ar fi refuzat să plătească nota de plată.

Ei bine, niciuna dintre cele două ipoteze nu se confirmă. Se pare că totul ar fi pornit de la o….femeie, bineînțeles.

Wowbiz informează că, în timp ce dansa, lui Jador i s-au aprins călcâile după una dintre cele mai frumoase femei din club. Deși aceasta nu era singură, ci alături de iubitul ei, Jador și-a încercat farmecele pentru a o cucerii. Cu toate că partenerul fetei s-a enervat și l-a avertizat, Jador a continuat cu avansurile până când gașca s-a spart și au pornit toți trei spre cazare.

În parcarea clubului, cei trei s-au întâlnit cu cei care doreau să îi aplice o corecție lui Jador.

Jador, relație complicată cu femeile

Dacă pe plan profesional Jador „dă moda”, pe plan personal lucrurile nu par să fie tot atât de roz. Ella, fosta iubită a artistului a făcut dezvăluiri incendiare despre relația lor.

„Da. El este frustrat că am plecat de acasă, dar eu nu pot să accept comportamentul lui dual.

Nu pot să trec cu vederea faptul se așează cu nonșalanță lângă o fată, fără să aibă vreun scrupul, când eu sunt acolo și văd lucrurile astea

Dacă tot vrei să faci ceva, păi, fă-o fără să știe nimeni. Dacă sunt iubită si respectată, eu nu plec niciodată de undeva, dar în cazul lui Jador nu am simțit că încearcă măcar să mă facă să mă simt așa cum îmi doresc.

Vreau să se termine! Relația nu a mers, asta e, nu trebuie dată vina pe x sau y. Ce a fost a fost, sper să rămână măcar un pic de respect.

Ce m-a deranjat… și vă spun sincer, aceasta este și durerea mea mare, este faptul că nu recunoaște ce face și nu își asumă tot ce face prin spate în fața mea, nu în fața oamenilor, a mea… repet!

La final, din respect pentru tot ce a fost între noi, îi doresc fericire ăi succes în toate”, a spus Ella.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.