DETALII NOI ÎN CAZUL CRISTINEI ȚOPESCU! CE AVEA LÂNGĂ EA CÂND A MURIT

Cristina Țopescu s-a stins din viață pe 12 ianuarie. Vestea a șocat pe toată lumea, mai ales că trupul ei a fost găsit abia după câteva săptămâni, iar motivul decesului a fost greu de stabilit. Acum, au apărut detalii noi legate de ultimele clipe de viață ale jurnalistei.

Potrivit ultimelor date, lângă trupul neînsuflețit al Cristinei Ţopescu a fost găsit un laptop. Informația a fost dezvăluită de Andreea Berecleanu, o bună prietenă a Cristinei.

Femeia a declarat pentru Elle că mereu Cristina Țopescu se afla într-o continuă documentare și că dorea să se verifice cu oamenii în carea avea încredere. „Asta era o deprindere pe care o moștenise de la tatăl său. Inclusiv cu el se verifica foarte mult.

Domnul Topescu era ferm și nu o menaja deloc profesional, spunându-i exact ce gândește. Când a murit, laptopul a fost găsit lângă ea. Lucra tot timpul. Ea nu se plictisea, se documenta pentru emisiuni, era într-o forfotă continuă”, a declarat Andreea pentru revista Elle.

Andreea Berecleanu a vorbit despre prietena ei și a lăudat modul în care aceasta își făcea meseria. Spune despre ea că era o jurnalistă complexă și că mereu căuta cele mai bune subiecte și iubea ceea ce făcea. „Scria foarte bine și era un om de televiziune foarte talentat și documentat, cum rar mai găsești astăzi.

Avea cultură, era creativă, însă știa să se adapteze, în așa fel încât să fie accesibilă publicului. Ea și-a găsit locul de fiecare dată. Era foarte fericită la Canal 33, pentru că își făcea meseria în continuare. La fel de decent. Nu a făcut rabat niciodată de la calitatea emisiunilor ei. Nu puteai să îi impui nimic. Era un om foarte corect, nu era un oportunist”, a mai declarat Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu și Cristina Țopescu erau extrem de apropiate, de multe ori jurnalista mergea cu familia Andreei în vacanță și se bucurau de momente frumoase împreună.

„Avea camera ei la noi acasă. Ne vizita des. Era o mare bucurie să ne petrecem timpul împreună. Era cumva, pe lângă prietena noastră, al treilea copil. În preajma mea, se simțea alintată și protejată. Iar eu eram fericită de acest lucru”, a mai dezvăluit Andreea Berecleanu.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă pe 12 ianuarie, după ce o vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat decesul. Trupul jurnalistei a fost incinerat, iar cenușa a fost depusă într-o urnă la Cimitirul Bellu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *