Detalii horror! Martorul crimei de la Giurgiu, bătut de poliţişti ca pe „hoţii de cai” VIDEO

Au apărut noi detalii despre martorul-cheie cu privire la crima din Giurgiu. În video se poate vedea tratamentul pe care l-a primit din partea poliţiştilor.

Anchetatorii i-au chemat pentru declarații pe toți șoferii care au trecut prin zonă, în noaptea crimei. Procurorii nu exclud ca printre șoferii audiați să se afle chiar criminalul. Între timp, apar informaţii cruciale despre fata ucisă. Potrivit surselor, tânăra ar putea fi din Bulgaria.

Relatările martorului Andrei Tudose sunt cutremurătoare

Martorul ocular a povestit, în exlusivitate pentru România TV, cum a văzut fumul din maşină şi s-a oprit imediat să vadă despre ce e vorba. Andrei Tudose susţine că atunci când au ajuns forțele de ordine la fața locului, oamenii au fost trimiși acasă fără a li se mai lua declarații. Mai mult, el a povestit că poliţiştii le-au pus piciorul pe gât, atât lui, tatălui lui, cât şi fiului său.
Andrei Tudose: M-am apropiat de maşina poliţiei, aveam vreo 4 metri distanţă, şi am strigat că ar trebui să fie recunoscători că am folosit acel extinctor pentru stingerea incendiului. Când au auzit, au coborât amândoi din maşină, mi-au strigat „culcat”, eu m-am pus singur la pământ şi mâine la spate, eram conştient că mă vor brusca. M-au încătuşat, mi-au pus genunchiul unul pe gât, unul pe spate. Cătuşele le-au strâns la maxim, am şi acum urme, a povestit martorul bătut de poliţişti.

M-au lovit cu pumnii şi cu picioarele

Şi continuă povestea: Tata s-a dat jos din maşină, i s-a făcut rău. S-a aplecat. A sărit un poliţist pe el, l-a trântit la pământ, l-a dat cu capul de asfalt, l-a întors cu faţa în sus şi stătea cu genunchiul pe pieptul lui. Soţia mea i-a rugat să-l lase în pace că are 66 de ani. Domnul poliţist a împins-o şi i-a spus că dacă nu se potoleşte o împuşcă. Băiatul meu filma. Vă spun ce s-a întâmplat după filmare. A alergat după el, l-a trântit la pământ, genunchiul pe gât şi i-a spus că în momentul asta şteri filmarea. Pe mine m-a tras în afara camerei de luat vederi şi din hol până în ultima cameră unde am fost dus mi s-au dat pumni, genunchi, picioare, a mai declarat martorul-cheie.

Tânăra ucisă și apoi incendiată la margine de drum în apropiere de localitatea Ghimpați din Giurgiu este în continuare neidentificată Conform portretului-robot, tânăra ar fi avut între 20-30 de ani, 1,60-1,65 m înălţime şi o greutate de 50-55 de kilograme. De asemenea, din datele relatate de poliţie, acesta ar fi avut păr şaten, drept, de lungime mijlocie.

La data de 30 octombrie, ora 22,30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 4 Ghimpaţi au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o persoană, cu privire la faptul că pe DN 6, între localităţile Ghimpaţi şi Valea Plopilor este un incendiu, iar în urma intervenţiei a fost observat cadavrul unei persoane. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a identificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%, se arată într-un comunicat de presă emis sâmbătă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.