Detalii halucinante. Ce a vrut Anamaria Prodan să îi facă rivalei sale

Detalii ireale au ieșit la iveală despre relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. După ce vestea privind un divorț între cei doi a luat cu asalt internetul și dezvăluirile au curs, se pare că impresara nu a putut să stea degeaba și a vrut să se răzbune pe presupusa amantă a partenerului său.

Detalii halucinante. Ce a vrut Anamaria Prodan să îi facă rivalei sale
În presă s-a zvonit că Anamaria Prodan ar fi contactat mai mulți interlopi pentru a se răzbuna pe amanta lui Laurențiu Reghecampf. Nervoasă pentru că o femeie a intervenit în fericirea sa, impresara a vrut să își sperie rivala și a cerut ajutorul unor băieți din Colentina. Totuși, aceștia au refuzat-o pentru că nu își doresc să le facă rău femeilor. Vedeta nu s-a lăsat și și-a încercat din nou norocul la alte persoane.

Anamaria Prodan ar fi contactat un membru din lumea interlopă pe care l-a rugat să o pună la punct pe rivala sa. După ce acesta a analizat oferta și a refuzat-o, el a mers direct la poliție pentru a relata evenimentul. Nu mică le-a fost mirarea autorităților după ce bărbatul a povestit că personajele implicate erau chiar vedeta și Laurențiu Reghecampf, potrivit Cancan.

Totul s-a transformat într-un eșec și interlopii au refuzat oferta de a o speria pe presupusa amantă a antrenorului pentru a nu avea parte de probleme. Între timp, chiar dacă multă lume a vuit că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța, impresara a oferit mai multe declarații în care a negat vehement despărțirea, susținând că ea și soțul său se înțeleg extrem de bine.

Prodan, prima reacție: ‘Cine greșește, plătește’
Așa cum a obișnuit pe toată lumea, Anamaria Prodan nu se abține să vorbească atunci când este deranjată. Vedeta a decis să vorbească despre incidentul cu interlopii descris mai sus, explicând că niciodată nu ar fi cerut ajutorul bărbaților. Ba mai mult, impresara a susținut că Laurențiu Reghecampf nu are o amantă.

„Domnilor jurnaliști, mă distrez rău cu articolele voastre. Păi la cum mă cunoașteti, eu am nevoie sa arvunesc interlopi? Doamne Dumnezeule, păi dacă mă supăr așa puțin vă iau in spate și vă arunc ca pe bebeluși în aer, dar uit să vă prind. Glumesc, normal. 1. REGHECAMPF E PREA MARE PENTRU VOI TOȚI. AMANTE? REGHE? PAI MĂI PRIETENI! TOCMAI CE EXPLICAM CA REGHECAMPF ȘI PRODAN AU MUNCIT ENORM SĂ AJUNGĂ UNDE SUNT AZI! E FIRESC SĂ NU ÎNȚEGEȚI!

CÂND AJUNGI ATÂT DE SUS NU AI VOIE SĂ GREȘEȘTI! DACĂ AI GREȘIT TE-AI DISTRUS. IAR REGHECAMPF NU E PURTĂTOR ILEGAL DE CREIER. Amantă? Pentru ce? Să ne facă curățenie prin baie? Măi, măi! În familia mea sunt reguli creștine în primul rând. Cuplul este făcut din 2! Oricine greșește plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatal meu. Oricine greșește din familie plătește!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan, atac fără precendent. Ce a spus despre amante
De asemenea, Anamaria Prodan a răbufnit și a avut cuvinte grele de spus la adresa bărbaților ce au amante. Vedeta a susținut că le ea în familie nu o să fie vorba niciodată de așa ceva, mai ales pentru că doar bărbații slabi de îngeri apelează la o altă femeie. Cât despre amantă, impresara a susținut că niciodată nu ar recurge la violență dacă ar fi vorba despre așa ceva.

„Ghinionul vostru este ca la noi nu greșește nimeni! Bărbații care au amante nu au nici în capul de sus, nici în altele, nimic. Sunt mici fără ouă, fără personalitate, fără coloană vertebrală, fără putere. Sunt gâște! Întâi fă-ți nevasta să se simtă bine ca ea îți spune adevărul dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu. Amanta ca să îți ia cașcavalul și dacă ești obez îți zice ca ești tras prin inel. Deci concluzia este că cei ce caută și plătesc femei sunt gâște specie proastă care nu au încredere în ei și caută confirmări și reconfirmări.

Numai ca-s așa de retarzi că termină distruși de astfel de arătări, își pierd copiii, familia, respectul în fața tuturor…și când se termina bănuțul, sărăcia le dă un mare bocanc în funduleț. Și rămân în șanț. O familie ca a mea cu principii nici nu poate viziona un așa tablou în casa noastră. Iar eu să bat amante??? Pai sunt bătute de soartă.”, a mai zis impresara.

Sursa: playtech.ro

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!