Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONALSTIRI

DETALII de ULTIMA ORA: S-a decis! Protest anunțat și duminică seară, în Piața Victoriei. „Rămânem în stradă până la căderea Guvernului Dăncilă!”

protest guvern 890x395 c

Un nou protest este anunţat pentru duminică seară, în Piaţa Victoriei. Evenimentul este intitulat “Nu cedăm!”. Protestatarii spun că vor rămâne în stradă până când Viorica Dăncilă îşi va da demisia.

A treia zi de proteste în Piața Victoriei. Oamenii vor să iasă în stradă și duminică seară și spun că vor rămâne până când premierul Viorica Dăncilă își va da demisia.

„Nu putem da înapoi! Nu după ce PSD-ALDE a utilizat un aparat de represiune împotriva propriilor cetăţeni pe care chipurile îi guvernează şi le apără drepturile.

Este inacceptabil, incalificabil şi nu putem rămâne impasibili. Rămânem în stradă până la căderea Guvernului Dăncilă!

Plecaţi până nu moare cineva!”, scriu organizatorii protestului de duminică seară.

Sâmbătă, 50.000 de oameni au ieșit în stradă, manifestația fiind una pașnică, spre deosebire, când au avut loc incidente violente între jandarmi și protestatari. 452 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Jandarmeria Română se apără și spune că intervenția a fost una justificată. Cu toate acestea, procurorii militari s-au autosesizat și anchetează Jandarmeria, în urma evenimentelor de vineri.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.