Detalii cutremuratoare despre patronul clinicii Nera, profesorul Pavel Chirilă

La două săptămâni de la moartea artistului Petrică Mîțu Stoian, apar în continuare detalii cutremurătoare. De această dată despre patronul clinicii private la care s-a tratat regretatul interpret de muzică populară. Profesorul Pavel Chirilă ascunde o dramă uriașă, care l-a marcat profund.

Ce nu se știa despre patronul clinicii Nera, unde s-a tratat Petrică Mîțu Stoian
Profesorul Pavel Chirilă, patronul clinicii Nera, unde s-a tratat Petrică Mîțu Stoian în camera hiperbară, înainte să moară, a trăit o mare tragedie, de care puțină lume știe.

În luna iulie 2020, cu doar câteva luni înainte de deschiderea clinicii de lângă orașul Reșița, profesorul Chirilă a trăit un șoc! Nepoțelul său de doar doi anișori s-a prăpădit, după ce a căzut într-o piscină. La acea vreme, povestea a fost făcută publică de părintele Radu Preda, un apropiat al familiei Chirilă. Acesta a dezvăluit că micuțul a fost resuscitat de fratele lui mai mare, dar și de mama lui, care este de profesie tot medic. Mesajul preotului a fost preluat și de Olivia Steer, care a șters apoi postarea, după ce profesorul Chirilă a intervenit.

Profesorul Pavel Chirilă ascunde o mare durere
Pavel Chirilă a explicat că moartea nepotului său nu a avut nicio legătură cu intervenția medicilor și cu protocoalele Covid, așa cum susținea părintele Radu Preda.

”A fost primit la Spitalul de Urgență, asistat cu toată seriozitatea, i s-a făcut un RMN și toate investigațiile de urgență. După 4-5 ore, când doctorul a venit afară și a comunicat cu familia, copilul a fost transferat la Urgențe Copii în cele mai sigure condiții”, a precizat profesorul Chirilă într-o postare publică pe pagina de socializare.

Doctorul este o somitate a medicinei
Patronul clinicii Nera are 71 de ani și este unul dintre cei mai respectați medici români. Pavel Chirilă este doctor în științe medicale, medic primar de medicină internă, profesor în ”bioetică laică creștină”, specialist în fitoterapie și homeopatie și creator al conceptului de medicină creștină.

„A fost o răsturnare decisivă în conştiinţa mea de me­dic. Am învăţat ani de zile la facultate despre corpul omenesc, am studiat fiecare os, fiecare tendon, dar ni­meni nu ne-a spus o vorbă vreodată despre sufletul omu­lui. Toată medicina ştiinţifică e obsedată de sănă­tatea trupului, dar nimeni nu vrea să recunoas­că oficial faptul că, de cele mai multe ori, sufletul e cel care deter­mină evoluţia fiinţei şi sănătatea noastră fizică”, a declarat Pavel Chirilă, într-un interviu pentru Formula As.

„(…) Am înţeles atunci că doar ştiinţa medicală, raţiunea şi aparatura de laborator nu sunt suficiente. Că medicina se ocupă de trupul bolnavului, dar nicio­dată şi de sufletul lui. Că trebuie să mă îndrept cu sme­renie şi în alte direcţii, rânduite după legi care sunt mai presus de noi. Aşa s-a născut conceptul de medi­cină creştină”, a mai spus profesorul.

Sursa: plytech.ro

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu