DETALII BOMBA – Acuzații incendiare: când ar urma să-l trădeze Dragnea pe Tăriceanu și ce rol are PNL în ecuație

Cu puțin peste un an până la alegerile prezidențiale, au început jocurile politice, parcă mai murdare ca niciodată. Trădări peste trădătari, justiția folosita pe post de instrument electoral, haos și panică răspândită prin mass media, cam acesta este peisajul românesc din ultima perioadă. În acest context, Ciprian Ciucu, cea mai puternică voce a PNL din organizația București face o dezvăluire bombă pe pagina lui de facebook.

„Se zvonește (ați văzut și voi articolele presupun) că Tăriceanu se pregătește de o nouă trădare, undeva prin toamnă. De data asta îl va fi trădat pe Dragnea. Și se mai zvonește că ar fi unii prin partidul meu care ar spera la o joncțiune cu Tăriceanu pentru ca PNL să se profileze, chipurile, mai puternic… Aceste calcule nu îl includ pe Orban.

Citiți și:  Acestui nenorocit îi este teamă că dacă statul dă măști profesorilor nu mai rămân bani pentru contractele firmelor lu' mă-sa!

Ca să fie clar: pentru mine, Tăriceanu a făcut mai mult rău țării chiar decât și Oprea. Oprea a fost un plagiator înfumurat, o cocotă pensată, travestită în haine militare. Tăriceanu este o cocotă mult mai parșivă. Și vă spun, îmi pică greu atunci când îi văd poza în galeria foștilor lideri ai PNL, prin sediul partidului.

Un proiect PNL/ALDE ar avea aceeași cădere morală ca proiectul USL, după care și astăzi tragem ponoasele.

Am zis asta așa, ca să rămână scrisă și să nu credă cineva că voi adopta în viitor tactica măgarului cu ceața…”, a scris Ciucu pe facebook.
Sursa: bugetul.ro

Citiți și:  Mohammad Murad, despre implicările ambasadorului SUA în viața politică din România: 'Nicăieri în lumea asta nu se întâmplă!'

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile