DETALII BOMBA – Acuzații incendiare: când ar urma să-l trădeze Dragnea pe Tăriceanu și ce rol are PNL în ecuație

Cu puțin peste un an până la alegerile prezidențiale, au început jocurile politice, parcă mai murdare ca niciodată. Trădări peste trădătari, justiția folosita pe post de instrument electoral, haos și panică răspândită prin mass media, cam acesta este peisajul românesc din ultima perioadă. În acest context, Ciprian Ciucu, cea mai puternică voce a PNL din organizația București face o dezvăluire bombă pe pagina lui de facebook.

„Se zvonește (ați văzut și voi articolele presupun) că Tăriceanu se pregătește de o nouă trădare, undeva prin toamnă. De data asta îl va fi trădat pe Dragnea. Și se mai zvonește că ar fi unii prin partidul meu care ar spera la o joncțiune cu Tăriceanu pentru ca PNL să se profileze, chipurile, mai puternic… Aceste calcule nu îl includ pe Orban.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Ca să fie clar: pentru mine, Tăriceanu a făcut mai mult rău țării chiar decât și Oprea. Oprea a fost un plagiator înfumurat, o cocotă pensată, travestită în haine militare. Tăriceanu este o cocotă mult mai parșivă. Și vă spun, îmi pică greu atunci când îi văd poza în galeria foștilor lideri ai PNL, prin sediul partidului.

Un proiect PNL/ALDE ar avea aceeași cădere morală ca proiectul USL, după care și astăzi tragem ponoasele.

Am zis asta așa, ca să rămână scrisă și să nu credă cineva că voi adopta în viitor tactica măgarului cu ceața…”, a scris Ciucu pe facebook.
Sursa: bugetul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Sondajul care trimite o unda de SOC in lumea politica: AUR șterge pe jos cu liberalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.