Despre TOLERANTA fata de Homosexuali

Toleranță – atitudine îngăduitoare față de greșeli.

Eu sunt un tip tolerant, de fapt mulți dintre noi suntem toleranță. Mă deranjează însă cât de intoleranți sunt chiar cei care ne cer să fim toleranți.

Uite, eu nu consider homosexualitatea drept o chestie normală/naturală pentru că, biologic vorbind, dacă aia ar fi normalitatea noi nu am exista ca rasă. Și nu, argumentele cu – acum putem face copii în eprubetă – nu țin, pentru că nu intră în sfera biologiei rasei. Biologic lipsa de atracție față de sensul opus nu este normală.

Lucrul ăsta nu mă face pe mine să privesc de sus homosexualii, nu mă face să-i resping din societate, nu mă face să-i arăt cu degetul, nu mă face să le contest dreptul la o familie, nu mă face nimic, au în ochii mei fix aceleași drepturi la orice, ca și noi. Asta pentru că, în afară de orientarea sexuală, au aceleași tipologii, aceleași gunoaie și aceleași vărfuri, ca și cei hetero. Consider persecuția lor, ca orice fel de persecuție venită doar din faptul de a fi diferit,  de un primitivism grosolan.

VEZI SI: Vezi aici cine sunt europarlamentarii romani care au VOTAT în favoarea căsătoriilor HOMOSEXUALE

Asta mă face pe mine un tip tolerant, chiar definiția tipului tolerant. Dacă aș considera homosexualitatea normală, nu aș avea ce să tolerez (bă, ăștia care vă puneți eticheta de toleranți pe toate gardurile posibile – vedeți că nu e chiar corect mesajul, nu spune despre voi ce ați vrea să spună…).

În afară de asta mai am o mie și una chestii pe care nu le consider normale și le tolerez, pentru că îmi dau seama că lumea asta nu e despre mine și părerile mele.

VEZI SI: Mass-media promoveaza HOMOSEXUALITATEA

Bun. Dacă eu sunt un tip tolerant, voi, minoritățile de diverse tipuri de ce când cereți toleranță, îmi cereți de fapt să-mi schimb total orice punct de vedere nu v-ar conveni vouă (punct de vedere care nu se vede în niciun fel de acțiune față de voi)?

Dacă eu vă pot accepta în societate, fără să mă intereseze practic diferențele ce vă fac o minoritate, voi de ce nu mă puteți accepta pe mine, fără să vă intereseze diferențele de gândire/perspectivă dintre noi și trebuie să le atacați cu spume la gură? Articol de Vlad B. Popa – Reactii.ro

VEZI SI: Un MILITAR constrâns să părăsească MASTERCHEF pentru că nu a acceptat propaganda GAY

3 comments

  1. Da corect toleranta trebuie sa existe daca comunitate o accepta,e la fel daca in casa mea nu vreau muste,le dau afara,daca nu le las sa zboare atat timp cat nu se aseaza pe nasul meu.Si daca in general isi respecta limitele orice comunitate poate fi toleranta,dar nu sunt de acord cu faptul ca acel cuvant sacru folosit sau mai bine zis inventat atunci cand un barbat si o femeie sau unit pentru a procrea si a mentine lumea in care traim "casatorie" este folosit si in unirea a doua persoane de acelasi sex,si nici nu sunt de acord cu infierea, deorece cred ca acei copii vor fi marginalizati toata viata lor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *