fbpx
ANALIZENOUTATI

DESPRE MINCIUNA DECENIULUI

climate change

DESPRE MINCIUNA CLIMATERICĂ

Climatul este unul dintre cele mai complexe fenomene de pe pământ, studiul lui implică cele mai puternice computere existente. Definite de savanți, modelele climatice implică programe informatice sofisticate, care imită interacțiunile dintre atmosferă, apa mărilor și oceanelor, suprafața pământului, zăpada, gheața, fenomenele chimice și biolo­gice, ecosistemul planetar, fenomenele imprevizibile precum ciclurile și erupțiile solare, activitatea vulcanică, căderile de meteoriți, eclipsele și alte fenomene cosmice, etc.

Activitatea omenească poate influența climatul, într-o măsură mai mare sau mai mică, în general pe plan local, în zone restrânse. În decada 1970, americanii în Alaska și sovieticii în Siberia și-au propus ridicarea temperaturii zonelor respective, cu aproximativ 10 grade Celsius. Pe atunci, se vorbea de un război climatic între americani și sovietici. Ulterior nici americanii, nici sovieticii n-au mai pomenit de schimbarea climatului… Dacă a fost vorba de un război climatic, putem considera că el a fost pierdut și de unii și de ceilalți. Bineînțeles, starea climatului influențează condițiile de muncă și de viață în general, putând avea repercusiuni asupra producției agricole, a industriei extractive, a circuitului apei în natură, a competiției pentru resursele naturale, etc. Treptat, de la ideea schimbării climatului s-a ajuns la modesta geo-inginerie, la metodele ridicole de reducere a dioxidului de carbon din atmosferă, studierea influenței radiației solare în ionosferă, pentru evitarea uraganelor, grindinei, etc. În ultimii ani se vorbește mult despre tehnica și metodele piraterești utilizate de americani și alte mari puteri, ce manipulează ionosfera în scopuri războinice, provocând grave fenomene meteorologice sau tectonice, fie cu titlu experimental, fie pentru a intimida anumite State sau grupuri de State.

Pentru unii savanți, nu dintre cei mai puțin zgomotoșii, chestiunea reducerii cantității de dioxid de carbon din natură pune problema integrității lor mintale. Nu trebuie să fi savant, nici doctor în ecumenism ecologic pentru a înțelege că dioxidul de carbon este indispensabil vieții. Cu cât există mai mult dioxid de carbon, cu atât există mai multă viață. În trecut, pe vremea dinozaurilor, ar fi existat de zece ori mai mult dioxid de carbon decât astăzi. Epoca dinozaurilor nu a fost doar a acestora, ci și a primelor mamifere.

Celor ce vorbesc despre necesitatea și urgența reducerii cantității de dioxid de carbon din natură le putem de o replică inatacabilă: fără CO2 n-ar exista viață pe pământ, n-ar exista niciun fir de iarbă, nicio frunză, nicio pădure. Așa numiții specialiști sau experți în problemele de climă, conținutul de carbon din atmosferă, variațiile de temperatură și altele asemenea sunt departe de a se fi pus de acord cu privire la maniera de măsurare a emisiilor de CO2 și a unităților de măsură a acestuia. De peste 30 de ani, de când există GIEC-ul, așa numiții specialiști vorbesc de unitatea de măsură numită ”ppm” (parte pe milion), despre care nimeni nu știe ce înseamnă, nici cu ce se măsoară. Ca și cum am vorbi despre dolar fără să definim dolarul, fără să stabilim raporturile de schimb cu celelalte monede, politica financiară a unui stat sau altul, specula anumitor cercuri, falsificatorii de bani etc. De peste 30 de ani vorbim fără să știm despre ce, fără să înțelegem imposibilitatea practică a reducerii emisiunilor de CO2.

Chestiunea CO2
Se consideră că în atmosferă ar exista cam 3200 de miliarde de tone de CO2, iar o țară ca Franța, cu activitățile ei de orice fel, ar emite 0,16 miliarde tone de CO2 pe an, cam a 20-a milioana parte din cantitatea totală de CO2 atmosferic. În aceste condiții este ridicol să vorbim de iminența unei catastrofe legată de excesul de CO2 din atmosferă, de necesitatea renunțării la animalele domestice, renunțarea la motoarele cu ardere internă, la centralele electrice pe bază de cărbuni sau alți combustibili fosili, etc.

La tot pasul auzim tâmpeniile diverșilor inventatori și falsificatori de fenomene atmosferice: guverne, politruci, savanții de doi bani, ziariști și alți mincinoși de profesie, ce se străduiesc să ne obișnuiască cu ideea că vom mânca furnici, muște, cărăbuși, lăcuste, coropișnițe… Legat de renunțarea la automobilele actuale se uită că într-un kilogram de baterie electrică există cam de o sută de ori mai puțină energie decât într-un litru de benzină sau motorină, că bateriile auto preconizate, în greutate de 300-400 de kilograme, trebuie transportate, ceea ce pune tot felul de probleme, a căror rezolvare înseamnă alte emi­siuni de CO2. Motorul electric nu poluează, dar producerea bateriei lui implică o emisiune de CO2 mai mare decât aceea a funcționării motoarelor cu benzină.

Previziunile “Experților”
În iunie 1992, cu ocazia primei conferințe internaționale pe probleme de mediu și dezvol­tare, s-au vehiculat previziuni catastrofice demne de profeții Vechiului Testament. Canadianul MAURICE STRONG, inițiator al conferinței, vorbea de o iminentă catastrofă apocaliptică. Atunci, pământul găzduia aproximativ trei miliarde și jumătate de oameni. Conform profețiilor lui Maurice Strong, omenirea nu ar fi putut hrăni un miliard sau două de guri în plus. Între timp, populația lumii s-a dublat, în următorii zece ani se va tripla, fără ca profețita apocaliptică, provo­cată de CO2 să se producă. În urmă cu 60 de ani India avea cam 450 de milioane de locuitori. Între timp, populația acestei țări a crescut de trei ori, producția ei de grâu a crescut de șase ori, India devenind unul dintre marii exportatori de cereale.

Nu strică să reamintim cum a început această ecumenismul ecologic și climatic, ce se pre­tinde științific. În 1988, la inițiativa președintelui american Ronald Reagan și a premierului britanic Margaret Thatcher s-a înființat Grupului Interguvernamental de Experți în Evoluția Climatului (GIEC), organizație numită inițial IPCC (Intergouvernamental Panel Changement Climatiques / sau International Panel en Climat Church ). Evoluția de la IPCC la GIEC este grăitoare, cuvântul ”Experți” fiind adăugat, în franceză, pentru a da o umbră de credibilitate unei instituției cu caracter ideologic formată nu din experți, ci din poli­truci și ideologi, specializată în conspirații contra omenirii, cultivarea metodică a minciunii și prostiei, manipularea celor ce-și prind urechile în mecanismul ucigaș al minciunii.

AFACEREA CLIMATGATE
Ca multe alte ONG-uri suspecte, IPCC, GIEC și altele sunt secte ideologice, slujbașii lor sunt politruci, preoți ai minciunii, salariați ai Tălpii Iadului, spun unii. Litera ”E” (expert) a fost adăugată pentru a forța credibilitatea bisericuței laice GIEC, născută din IPCC-ceaua englezească, născută nu făcută, cea prin care multe ar urma să se facă. Dracu imită făcăturile dumnezeiești. Când Dumnezeu a făcut albina, dracul a făcut musca, când Dumnezeu a făcut Binele, Dracul a făcut Răul, etc. Ca multe alte instituții de tăiere cerebrală împrejur a omenirii, precum Organizația Mondială a Sănătății, Organizația Mondială a Comerțului și altele, GIEC a fost creată sub egida ONU, grupând reprezentanți/intervenanți din 195 de țări și publicând Rapoarte de aproximativ 4000 de pagini, din șapte în șapte ani. Ca toate găselnițele cu caracter idolatro-religios, aceste ”Rapoarte” sunt ouate, clocite, născocite de reuniunile GIEC, un fel de ”Sfinte Sinoade”, după modelul sectelor diavolești și al diferitelor partide, cu organizații internaționale: Internaționala I-a, Internaționala a II-a, Internaționala a III-a sau Cominternul, Cominformul, etc. Reprezentanții diferitelor țări se reunesc de formă, își dau reciproc acolade masonice, iau cunoștință de ”RAPOARTELE” GIEC, un fel de Sfinte Evanghelii, ca cele ale OMS-ului – Covidul-19, Pesta porcină, Pesta Aviară, Pesta viitoare, până la Veșnica Pomenire a Omenirii înjumătățite, sfertuite, redusă la 10%, poate 15% din cele opt miliarde actuale.

Inițiat în urmă cu peste 30 de ani, cu ocazia unei reuniuni G7, IPCC sau GIEC este orice numai nu institut corect, cinstit, științific și cumsecade nu este, așa cum pretind ”Rapoartele” lui. Ultimul Raport, al VI-lea, publicat la 20 martie 2023, ne este prezentat drept ”Document de referință, Fruct al colaborării internaționale, sinteză a cunoștințelor științifice despre climat, cauzele acestuia și impactul măsurilor posibile pentru a-l atenua ori pentru a ne adapta”, bla-bla-bla, cunoștințe dobândite chipurile între 2015 și 2021.

Președinții, vice-președinții, ceilalți conțopiști-experți IPCC/GIEC n-au fost și nu sunt experți în nimic, ci politruci din cutare țară, cutare partid, cutare sectă transintelectuală, militanți lgbtqm trepăduși contra bunelor moravuri și a omenirii, apostoli ai închipuitelor catastrofe climatice pe care Mafia Khazară Mondială (MCM) le pune ori le va pune în scenă, după exemplul Pandemiei Covid-19, Gripei aviare, Gripei porcine, Războaielor mondiale, conflictului din Ucraina, etc. Actualul președinte GIEC (din 2015 încoace) nu este ”expert” în climă ci economist din Coreea de Sud, tăiat împrejur la păsărică, cum se obișnuiește în țara lui, de peste 70 de ani și cum se va întâmpla și în colonia România, dacă Federația Rusă va pierde confruntarea ei ucraineană, cu MCM. Între 2002 și 2015, președintele IPCC/GIEC a fost un inginer de căi ferate din India, nu mai specialist climatic decât economistul coreean.

Menționăm AFACEREA CLIMATGATE (noiembrie, 2009), adică piratarea serverului CLIMATIC RESEARCH UNIT (CRU), al Universității EAST (Anglia), cu care ocazie copi­erea miilor de e-mailuri și fișiere, din diferite locații internet, a arătat implicarea unor entități englezești și americane în manipularea omenirii cu sperietori climatice. Printre entitățile anglo-americane piratate menționăm Comitetul pentru Știință și Tehnologie al Camerei Comunelor (House of Commons Science and Technology Committee), Independent Climate Change Email Review (Anglia), Pennsylvania State University, United States Environmental Protection Agency, Department of Commerce (toate trei din USA). Numeroase și grave sunt acuzațiile contra trepădușilor și politrucilor IPCC/GIEC, a căror ocupație principală este manipularea omenirii cu sperietori climatice. Încredințată unui Comisar independent din Glasgow, ancheta manipulării climatice a durat șase lunii, savanții-politruci n-au fost scoși basmale curate, dar afacerea a fost uitată, clasată! La fel de uitate, clasate sunt milioanele de morți, handicapați, dizabiliști, autiști de pe urma VACCINURILOR UCIGAȘE ANTICOVID-19.

Sfârșitul Civilizației Euro-Americane
Ca și Afacerea Covid-19, ca alte afaceri criminale, gripă aviară, gripă porcină, buimăcire-dizabilizare-ucidere prin vaccinare, intubare, legare de pat și altele, trebuie să înțele­gem și dedesubturile IPCC/GIEP. La originea CLIMATGATE, în calitate de premier al unuia dintre cele mai banditești imperii conspiraționisto-coloniale care au existat vreodată, Margaret Thatcher avea în cap: condiționarea și manipularea căcăcioșilor oameni de știință, astfel încât aceștia să facă cum or ști, inclusiv pe Dracu-n Patru, dar să afirme că încălzirea climatică este dovedită prin cifre și calcule sigure privind producerea de CO2, emiterea lui de către fiecare om ce respiră, de către animale și păsări, fără să mai vorbim de poluarea industrială, poluarea prin motoare de avioane, automobile, etc. Ministereasa Margaret Thatcher nu avea în vedere impozitarea animalelor din junglă, a crocodililor din Nil sau a politrucilor din propriul ei guvern. Terorismul de Stat, dictatura democrațiilor totalitare, muribunde și ucigașe, din acest sfârșit al civilizației euro-americane actuale, implică și componente social-polițienești, medicale financiare, putând atinge libertatea oricăruia dintre noi, viața și sănătatea fiecăruia în parte și a tuturora la un loc.

Ca întreaga intelec­tualitate, întreg corpul medical, corpul profesoral din diferitele țări, totalitatea magistraților, a polițiștilor, militarilor, etc., nu în ultimul rând a preoților și ierarhilor din diversele religii, țări, idolatrii, secte, legebeteuri, în fața acestui banditismului de Stat IPCC/GIEP s-a rupt în două tabere.

Fiind vorba de Terorism de Stat, care la baza lui este idolatro-ideologic, modelul inițial a fost cel al manipulării credincioșilor catolico-protestanți, europeni. În urmă cu câteva secole catolicismul și protestantismul transformaseră Europa centrală și occiden­tală într-o baltă de sânge. Năravul din fire n-are mântuire. Grație milioanelor de africani, asiatici, musulmani, migratori din sângele lui Atilla sau neamul lui Gingis-Han, Balta de Sânge european va deveni cimitirul popoarelor de rasă albă din Europa. În zonele rurale, mai ferite, grupuri mai mari sau mai mici de Olteni, Maramureșeni, Vrânceni sau Timoceni vor supraviețui o bucată de vreme, dacă vor ști să-și construiască bordeie, să trăiască din pescuit, vânat sau cules de fructe din flora spontană…

Precum breslele de profesori, polițiști, medici și alte categorii de sclaveți contemporani, oameni de știință, ignoranții doctorisiți honoris pausa, conțopiștii IPCC/GIEP s-au rupt și ei în două tabere: de o parte, cei ce au acceptat colaborarea, salarizarea, pensiile speciale și privi­legiile terorismului statal al diverselor guverne, toate mai mult sau mai puțin banditești, criminale, ucigașe; de altă parte cei care nu au acceptat, nu s-au lăsat corupți. Cei care nu au acceptat banditismul statal al guvernelor au rămas săraci dar curați, își văd cinstit de specia­litatea lor, refuză să devină complicii politicienilor, știind că aceștia se vor șterge cu ei la fund îndată ce murdăria politicianistă va deveni hemoroidară, inclusiv cerebrală.

Ca în multe alte probleme, putem admite două ipoteze de plecare. Prima ar putea fi că diver­sele emisiuni de CO2 provoacă încălzirea climatică, așa cum pretinde clericatura idolatriei climatice.

A doua ipoteză ar fi că încălzirea aparentă și răcirea climatică, ce se constată deo­potrivă, s-ar datora ciclului solar care, din diverse motive, ar genera mai mult CO2 decât în trecut.

Legat de această a doua ipoteză trebuie știut că întregul sistem solar pare să fie mai cald în ultimii ani. Degeaba susține GIEC că, în anul 2050, energiile reînnoibile vor produce 80% din energia pe care o vom folosi, atunci, la nivel planetar. Afirmația aceasta este o minciună, pentru care oamenii de știință ar trebui dezbrăcați și biciuiți peste fese, la fundul gol. Nu trebuie să facem din ei nici martiri, nici eroi. Politruco-intelectualii și clericatura savantă trebuie să știe că oamenii de rând au dreptul la viață, la sănătate, așa cum o înțeleg ei: dreptul la viața și sănă­tatea înțelese și trăite de părinții și de strămoșii lor.

Domnii ”progresiști”, demenții ce își imaginează că sexualitatea este un sistem de multiple vase comunicante, politicienii ce le cântă în strună și trec ba din partid în partid, ba din penis în pizdă, sau invers, trebuie să-și găsească o planetă aparte, pe care să-și schimbe sexul și să-și înzămoșeze menstrele cum vor. Medicii, polițiștii, jandarmii, magistrații, politrucii, toți călăi potențiali ai popoa­relor, care îi plătesc, trebuie să știe că ulciorul nu merge de multe ori la apă. Deocamdată, nivelul energiilor reînnoibile nu depășește 2%. Cine poate să creadă că până în 2050 acest nivel va ajunge la 80%? Pentru cele două procente de energie efectiv consumabilă azi, generatoarele eoliene din întreaga lume au consumat trei mii de miliarde euro în ultimii zece ani. În plus, ajunse la sfârșitul perioadei de garanție și exploatare, viața generatoarelor eoliene nu poate fi prelungită, ele nu pot fi reciclate, devin fier vechi.

Altă minciună vehiculată de falșii experți și falșii oameni de știință este că rezervele de petrol ale planetei se vor epuiza curând. În realitate, rezervele sigure de petrol pot asigura vreme de 50 de ani dublul consumului mondial actual. Rezervele de gaz metan sunt suficiente și ele pentru aceeași perioadă de 50 de ani, iar cele de cărbuni ar fi putea asigura dublul consumului actual pentru o perioadă de 130 de ani.

În altă ordine de idei, Rapoartele GIEC menționează că nivelul apelor mărilor și oceanelor ar crește cu 2 până la 3 milimetri anual, ceea ce, pentru o perioadă de 50 de ani, ar însemna maxim 150 de milimetri, adică 15 centimetri. Ultimul Raport GIEC vorbește însă nu de 15 centimetri ci de 15 metri, adică de o creștere de o sută de ori mai mare, a nivelului apelor mărilor și oceanelor, ceea ce este total fals. De unde vine această cifră? Din burta oamenilor de știință care n-au fost și nu sunt decât politruci, partizani ai ideologiilor talmudo-legebetiste.

Presa mondială vorbește de așa numiții refugiați climatici. În realitate este vorba de valuri de sclavi siliți să emigreze, mulți dintre ei primind ceva bani pentru a-și lua lumea în cap. Niciun african, musulman, kurd, sirian, pakistanez sau sri-lankez nu și-a părăsit țara din cauza climei, ci din cauza foametei, a războaielor provocate și organizate în mod deopotrivă de criminal și științific.

Folosită în sens demențial și diabolic, știința devine criminală. Bineînțeles, există refugiați-migratori ce provin din Sudan, Etiopia, Yemen și alte regiuni disputate între marile puteri imperialiste, care au interesul să depopuleze regiunile respective, pentru a avea sclavi ieftini în Europa, Statele Unite, Canada, Australia, pentru a destabiliza statele europene, a distruge popoarele de rasă albă. Cine dorește asta, cine sunt cei ce conspiră în acest sens, asta e altă problemă, În urmă cu câteva secole, negustorii europeni sau americani de sclavi vânau negrii africani și îi transportau în cele două Americi, unde îi obligau la muncă silnică, pentru că incașii, aztecii, guaranii, toate popoare amerindiene preferau să moară decât să trăiască în sclavie. Acum a venit rândul Europenilor să trăiască în sclavie, cu botniță pe figură, injectați cu otrava banditismului medical promovat de criminala Organizație Mondială a Sănătății!

Problema Conspirației
Revenind la aspectul climatic, statistica temperaturilor înregistrate într-o zonă sau alta a lumii nu merge dincolo de jumătatea secolului al XIX-lea. Lipsesc datele care să ateste că în ultimele secole, temperatura planetei ar fi crescut cu peste un grad Celsius pe secol. Se ”crede” că această creștere medie nu a putut fi mai mare de 0,60 Celsius, pe ultimele patru sau cinci secole și că, în momentul de față, creșterea s-ar apropia de 1,10C pe secol. Aprecierea aceasta însă este o vorbă goală. Ne-ar trebui secole de măsurători precise, pentru a vorbi de creșterea sau scăderea sigură a temperaturii medii planetare. Cineva are interesul să alarmeze lumea de pomană, ceea ce repune problema conspirației. Lucrurile sunt clare. Politicienii tuturor epocilor au conspirat, unii contra altora. Răsfoind Biblia vedem în ce fel, la începuturile ciclului istoric actual, Poporul Ales a cucerit Țara Promisă. Scopul campaniei napoleoniane din Egipt și Palestina a fost tot Țara Promisă. Punctul terminus al acestei campanii a fost, cetatea Akko (Akka din nordul Israelului actual), pe care Napoleon ar fi vrut să-l (re)fondeze, în pragul secolului al XIX-lea. A trebuit să treacă încă un secol și mai bine, să vină primul Război mondial, Declarația Balfour (noiembrie 1917), al II-lea Război mondial, pentru ca Israelul să reapară pe harta Palestinei, în anul 1948, la 150 de ani după încercarea napoleoniană.

Să nu ni se spună că astfel de evenimente sunt întâmplătoare. În ordine istorică sau culturală, aproape nimic nu este întâmplător. Întâmplarea, câtă există, există în natură, nu însă în cultură. În cultură, aproape toată lumea se înșeală sau minte, cu sau fără conștiința minciunii. Demne de crezare, diverse mărturii istorice concordă către concluzia că în cei 61 de ani de domnie a lui Ludovic al XIV-lea (1654-1715), două milioane de francezi ar fi murit de frig. Și astăzi se moare de frig, dar asta nu înseamnă că lumea s-a răcit, nici că s-a încălzit. Putem muri și de frig și de căldură, și de foame și de prea multă mâncare, orice discuție exagerată, pe o astfel de temă, pleacă de la o idee ascunsă, de la o conspirație. Cineva are interesul, posibilitatea să ne inducă în eroare, pentru a ne manipula și exploata mai bine…

Datele contrazic minciuna
În urmă cu peste 50 de ani, prin 1970, se anunța o nouă epocă glaciară. Era vorba de aceleași paradoxuri propagandistice, care nu pot fi interpretate corect de oricine. Funcție de interese nemărturisite putem îndruma dezbaterea fie către inundațiile din cutare perioadă și zonă a lumii, fie către incendiile din alte perioade și alte zone ale lumii.

Profesorul Firas Salbi, de exemplu, la fel ca alți membri ai familiei sale (Murit, Zainab) a fost și este încă unul dintre cei mai cunoscuți climatologi ai lumii, fiind cunoscut și ca astro-fizician, autor a numeroase articole și manuale de referință despre climat. Întreaga sa viață, profesorul SALBI a contestat metodologia și calculele GIEC, din care cauză nici IPCC nici GIEC nu l-a recunoscut ca specialist climatolog.

Sub conducerea lui, la Polul Nord, în Groenlanda și în diverse puncte ale banchizelor arctică sau antarctică s-au efectuat săpături de mare adâncime. Gheața conservă, memorizează temperatura ambiantă din momentul în care cade sau a căzut zăpada. În Groenlanda, de exemplu, vreme de 4000 de ani preistorici, tempe­­ratura medie a fost cu 2,50C mai mare ca astăzi. Târziu, în epoca Imperiului roman, temperatura a scăzut cu 2,50C, urcând apoi cam tot atât în perioada medievală, apoi iar scade și atinge un minim către 1650, după care oscilează în dinți de fierăstrău până în zilele noastre.

Astăzi, într-adevăr, temperatura medie planetară urcă foarte ușor. Dacă analizăm tempe­ratura pe mari perioade de timp, constatăm că media termică actuală a Pământului este mai mică cu 2,50C decât în urmă cu 4000 de ani. Climatologii Universității din Lille au utilizat datele procurate de sateliți, pentru verificarea și controlul stării banchizei occidentale antarctice între anii 2009-2019. Studiul Universității Lille a confirmat că în intervalul 2009-2019 suprafața banchizei occidentale de la Polul de Sud a scăzut de la 6600km2 la 5500km2, scădere pusă pe seama celor 91 de vulcani activi în anul 2009, vulcani al căror număr a crescut la 138, în anul 2019. Dimpotrivă, în aceeași perioadă, banchiza orientală antarctică a crescut de la 3500 km2 la 14000 km2. În partea orientală a banchizei antarctice nu există niciun vulcan activ. Se consideră că, în perioada celor zece ani, ai studiului Unversității din Lille, totalul banchizei antarctice a crescut cu aproximativ 66 gigatone de gheață (o gigatonă = un miliard de tone). Bineînțeles, politrucii alarmiști și presa mainstream vorbesc doar de partea occidentală a banchizei antarctice, fără să spună o vorbă despre cea orientală!

Studii climatice importante s-au făcut și pe uscat, de exemplu în foarte întinsa zonă semi­deșertică din Nordul Africi, cuprinsă între Oceanul Atlantic și Marea Roșie. Zona aceasta face tranziție între deșertul Sahara și savana africană, zonă ierboasă din regiunea tropicală africană. Grație ploilor regulate, de după anii 1990, zona semi-deșertică africană a început să reînver­zească, fapt ce s-ar datora creșterii efectului de seră.

Foarte surprinzător, nimeni nu vorbește despre asta. Între 1968 și 1993, Africa Occidentală a traversat o perioadă de mare secetă, care între1950 și 1967 fusese precedată de o perioadă de ploi abundente. În urmă cu peste un secol și jumătate, pe vremea lui Alexandru Ioan-Cuza, gospo­darii valahi remarcaseră tendința de deșertificare a Olteniei, pe care au combătut-o prin amplasarea unor bine plasate perdele de păduri de salcâm. Acestea au reînverzit Oltenia, care s-a menținut astfel până după 1990, când, după asasinarea lui Ceaușescu, s-au vândut toate pădurile de salcâm din Oltenia. Nimic de mira­re că Oltenia actuală este pe cale de africanizare, nu numai prin migrația de Negri africani și alți închiși la culoare, ci și prin deșertificarea tot mai evidentă.

Va trebui să luăm exemplul agro-sistemelor actuale din Sahelul vest-african, pentru a evita deșertificarea unor zone întinse din județele Dolj și Mehedinți. Sahelul african și Oltenia sunt un bun exemplu de alternanță a perioadelor de secetă cu cele de ploaie. Contrar previziunilor alarmiste ale politrucilor IPCC/ GIEP, în ultimii ani traversăm o perioadă de ploi abundente, punctată de scurte intervale de secetă, ce se datorează în bună măsură despăduririlor masive din ultimii 33 de ani.

La nivel mondial, toate acestea au determinat neîncrederea generală în IPCC/GIEC, care cer închiderea minelor de cărbuni. State ca Germania, Polonia, India sau China redeschid aceste mine, ceea ce, probabil, vom face și noi. Germania a renunțat la o bună parte din centralele sale nucleare, redeschizând termocentralele pe bază de cărbune ceea ce vom face și noi, oricât de tâmpiți sau de trădători se vor dovedi unii dintre politicienii irespon­sabili din fruntea țării.

Concluzia
În concluzie, totul este relativ simplu. Organisme internaționale ca ONU, Organizația Mondială a Sănătății, Organizația Mondială a Comerțului, IPCC/GIEP nu sunt instituții pașnice, nici științifice, ci ideologice, soldățești, agresive, conspirative, ce manipulează omeni­rea, mint, păcălesc popoarele, fapte ce caracterizează toate civilizațiile decadente. Inclusiv organiza­țiile religioase sunt mincinoase și manipulatoare, nimeni nu trebuie să aibă încredere absolută în nimeni, totul trebuie verificat permanent, la sânge, nimeni nu trebuie crezut pe cuvânt. Să încetăm a ne lăsa duși de nas de diverse organizații și personalități. Guvernanții din fruntea noastră trebuie să fie mai bine informați, cu adevărat în slujba poporului ce i-a ales sau îi tolerează, nu în slujba bandiților de la Bruxelles, NATO, Vatican, Națiunile Unite, etc.

De la un anumit nivel în sus, cei ce mint sunt deja criminali. Istoricii ce inventează holo­causturi, trepădușii universitari ce tolerează holocausturile inventate de alții sunt criminali ce trăiesc din minciună.

Unii dintre ei sunt trădători puși în fruntea Academiei Române, pentru a da impresia că totul este în regulă, că minciuna holocaustică este adevărată, de vreme ce preșe­dintele în exercițiu al Academiei Române ar fi, se pare istoric… Istoric-complice al minciunii holocaustice… Despre acestea însă, cu altă ocazie.

Deocamdată e clar: după cum NATO nu este o organizație pașnică ci una imperialistă și războinică, după cum Organizația Mondială a Sănătății este campioana Organizațiilor Ucigașe Mondiale, după cum cele mai multe religii nu conduc omenirea la Rai, mântuire, împlinire omenească, ci la pedofilie, pedocidie, legebetism, trans-sexualism, tot așa IPCC/GIEC sunt organizații mincinoasă, criminale, ai căror membri directori și profitori ar trebui aduși cât mai curând în fața Justiției, înainte ca stăpânii lor înșiși să îi lichideze, după ce s-au servit de ei.

I.P.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.