Despre Extremism şi Extremişti

islamic-extremism

Textul original de Varg Vikernes.

O percepţie răspândită ce are loc astăzi este că oamenii ca mine sunt extremişti, şi clar că ei ne spun că extremismul este periculos! Ei fac pe cei mai mulţi din noi să creadă că doar aproape toate problemele din lumea noastră sunt cauzate şi create de către extremişti ca mine. Probabil că ar trebui cel puţin să fim lipsiţi de dreptul nostru de a exprima oricare din a noastre respingător de extreme viziuni…

Ei bine, aşa cum o văd – eu nu sunt un extremist. Să faci tot posibilul pentru a conserva valorile tale tradiţionale, obiceiuri, tradiţii, ritualuri şi religii nu este extrem deloc. Să lupţi pentru supravieţuirea continentului şi populaţiei tale native nu este extrem deloc. Este, de fapt, mult mai extrem de a nu rezista atunci când totul de valoare în societatea ta se află sub ameninţare directă şi sub riscul de a fi exterminat şi eliminat. Ceea ce oamenii ca mine reprezintă este la fel de moderat şi normal, precum numai poate să fie. În istoria omului aproximativ 99% din toată lumea a împărtăşit viziunea mea a lumii pentru 99% din timp.

Cred că este extrem să crezi că căsătoria homosexuală este ceva bun, sau să crezi că homosexualitatea este ceva perfect normal. Cred că este extrem să crezi că bărbaţii trebuie să facă lucrul femeielor şi femeile lucrul bărbaţilor. Cred că este extrem să crezi că al tău propriu grup biologic trebuie să fie hibridizat până la un aşa grad încât acesta să înceteze să mai existe. Cred că este extrem să crezi că străinii îţi doresc ţie şi neamului tău toate cele bune şi că nu va favoriza pentru sine din al tău cont şi a neamului tău. Cred că este extrem să tolerezi imigraţia în masă în ţara ta, şi nu în ultimul rând imigraţia în masă de oameni dintr-un alt continent care urmează o religie care în mod clar declară că este de datoria lor să te convertească la religia lor sau să te omoare în caz de nu reuşesc să facă acest lucru. Cred că este extrem să permiţi străinilor să vină în ţara ta şi să violeze femeile voastre, iar apoi să le permiţi să rămâie în ţară după ce au făcut acest lucru. Cred că este extrem să permiţi sioniştilor şi internaţionaliştilor să-ţi distrugă cultura ta, să le permiţi să-ţi hrănească copiii tăi cu minciuni şi să le permiţi să cultive rasismul faţă de propriul popor în propria patrie. Cred că este extrem să crezi în zei din alte continente. Cred că este extrem să permiţi bancherilor să-ţi înrobească copiii tăi, folosind sistemul bancar pentru a realiza acest lucru. Cred că este extrem să permiţi industriei farmaceutice să-ţi otravescă copiii cu “vaccine” care conţin mercur, care se injectează direct în sistemul sangvin a copiilor tăi. Cred că este extrem să permiţi statului să preia cea mai mare parte din creşterea şi educaţia propriilor tăi copii! Aici voi sunteţi extremişti! Cum îndrăzniţi voi să mă numiţi pe mine un extremist?

Citiți și:  Fragmente din Talmud

Da! Extremismul este periculos! Extremiştii cum ar fi astăzi cei de la putere sunt aşa cum văd ei complet nebuni şi extrem de periculoşi! Ei sunt într-atât de periculoşi încât din cauza lor şi ale sale genocidicei politici anti-europene, am trecut de la a fi de stăpânii Europei la a fi pe cale de dispariţie pe continentul nostru propriu, în doar 70 de ani sau cam aşa.

Dragi prieteni şi cei trecători, şi dragi concetăţeni cu creieri spălaţi de asemenea, vă rog să luaţi ceva din timpul vostru şi să vă gândiţi la asta! Va rugăm să vă alăturaţi nouă în lupta noastră pentru revenire la normalitate, la un stil de viaţă tradiţional, sănătos şi viabil. Noi aici nu suntem extremişti. Noi suntem doar cei care s-au strecurat prin degetele lor de sânge atunci când ei au prins naţiunile noastre de gât pentru a le sufoca – şi rezistăm extremiştilor care fac acest lucru.

Citiți și:  Intoxicare antiromânescă la Digi24

După cum văd eu aceste persoane sunt exemple bune de extremişti periculoaşi în lumea noastră;

ephod islam-london4 1217-770 Bundeskanzlerin Angela Merkel in Israel 2008 images (2) nicolas,sarkozy,israel large
Tradus de Lazarenco Tudor – Fieraria Odalista

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU