Despre cum isi face datoria POLITIA BUZAU (foto + video)

parcare6 (1)

Scriam in urma cu ceva timp despre niste nemernici care se p*sa pe Lege, uneori la propriu. Ei bine, chiar daca sesizezi „organele”, mai rau o incasezi tot tu, „ala” care din spirit civic, isi face datoria.

Recapitulam:

In data de 12 martie a.c., in timp ce ma intorceam spre casa, pe Bd. Unirii Nord, am descoperit un agent de paza care dormea in post, intr-o masina de interventie, fapt ce contravine legii (spun asta pentru ca am lucrat in domeniu prin 2007). Am sesizat prin apelul unic de urgenta, 112, organele abilitate sa-si faca datoria … ca de… sunt platiti de noi, saracii de rand.idiot

La cca 20 de minute (de inghet), un echipaj de politie, dar cu mentalitate de militie, si-a facut aparitia. La vederea camerei de filmat agentul de „politie” care apare in inregistrarea video s-a facut ca ploua cand a venit vorba de drepturile cetateanului. In alta ordine de idei, dupa capul sau lipsit de materie cenusie, este interzis sa filmezi in spatiul public (de cand asta??? ori da legi pana si ultimul meltean?).

(detalii despre stirea de mai sus – aici)

Pe 13 martie a.c, alta treaba trecuta cu vederea de aceasta data de Politia Locala Buzau:

parcare6 (1) idiot-buzau (1)

idiot-politist

(detalii despre pozele de mai sus si multe alte fotografii + stirea completa aici)

Alti boi, insotiti de cai putere, din Buzau au parcat tot pe 13 martie in zona Spiru Haret (detalii aici):bou-buzau

Ce le pot dedica celor ce nu isi fac datoria si fac de ras Politia Romana cat si Politia Locala ?

Urmatoarea piesa, bineinteles 🙂

Sa nu uitam ca alti labagii ce fac institutia de ras s-au mai pisat si prin ghivecele cu flori iar altii au furat masini ale Primariei Buzau (detalii aici)

Redactia: Rugam toti cititorii sa ne sprijine cu materiale informative, in special fotografii / inregistrari video pentru a le publica pe site. Contact: webmaster@nationalisti.ro – Multumim!

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *